Up All Night Fest

sam. 23 mars à 05:00

Fuseau horaire : Paris (GMT+01:00)

Mayfair Theatre
Ottawa
Canada
Ottawa

From the depths of the rental bins, Hamilton Trash Cinema presents an epic 12 hours of VHS video mayhem and analog carnage! Saturday March 23rd at Midnight – Sunday March 24th at Noon! Bring a blanket and wear your pajamas for an overnight slumber party of horrific proportions! $10 members / $15 non-members. Schedule: Mutilations (1hr 10min) – 12:00 to 1:10 Dream A Little Evil (1hr 25min) 1:20 to 2:45 Scream Dream (1hr 9min) 2:55 to 4:04 Marley’s Revenge: The Monster Movie (1hr 23min) 4:15 to 5:38 Satan Place: A Soap Opera From Hell (1hr 7min) 5:50 to 6:57 “Seventh Inning Stretch” (15 min) 7:00 to 7:15 Attack of The Beast Creatures (1hr 22min) 7:15 to 8:37 Blood Hunter (1hr 30min) 8:45 to 10:15 Soultangler (1hr 30min) 10:25 to 11:55

Source: https://www.meetup.com/fr-FR/Ottawa-Horror-Movies-Meetup/events/258700524/


Mayfair Theatre
Ottawa
Canada

#cine Vidéo
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.