S3 Meetup Hasselt Kickoff

lun. 17 décembre à 19:00

Corda Campus
hasselt
Belgique
Hasselt

Geef je eigen team of je hele organisatie een boost met S3!!

(S3 - Sociocracy 3.0) In een snel evoluerende wereld zullen we met onze organisaties ook innovatief inspelen op veranderingen. Hiervoor moeten we als individu en als groep wendbaarder worden. De verschillende “patronen” uit S3 geven je hierin een houvast.. een nieuwe kijk op onze samenwerking… kunnen we beter?! S3 (Sociocracy 3.0) is een praktische gids die je hulpmiddelen aanbiedt op team en organisatie niveau, … Je geeft meer autonomie en verantwoordelijkheid aan de juiste mensen en krijgt beslissingen die breder gedragen zullen worden. Het is een hulpmiddel dat de kennis uit je team of organisatie naar boven brengt! Wil je hier meer over weten? Kom dan zeker naar onze meetup! Wat kun je verwachten?

Het zal een interactieve sessie worden waarin we een introductie van S3 koppelen aan een real life oefening. S3 heeft een uitgebreide waaier van mogelijkheden en in deze meetup geven we jullie een eerste introductie. We houden geïnteresseerden op de hoogte van het Belgische S3-opleidingsaanbod (o.a. van iLean). Wat je best meeneemt:

Een open geest, nieuwsgierigheid, humor,... en iets om te noteren indien gewenst. Hopelijk krijgt S3 via deze weg wat meer bekendheid in Limburg. Wij zijn alvast overtuigd van de kracht!

Source: https://www.meetup.com/fr-FR/S3-Meetup-Hasselt-Sociocracy-3-0/events/256908218/


Corda Campus
hasselt
Belgique

Business
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.