Barrett Values-model

jeu. 18 octobre à 19:00

Oh! Mechelen
Malines
Belgique
Malines

18 oktober is World Values Day ( https://www.worldvaluesday.com ). Een ideale dag dus om even stil te staan bij jouw persoonlijke waarden. Tijdens deze workshop laat Bart Oste (iLean) je kennis maken met de zeven niveaus van bewustzijn zoals beschreven in het Barrett Values-model.

Ze zijn van toepassing op alle individuen en structuren van menselijke groepen - zoals organisaties en gemeenschappen. Nu weten we dat alle modellen fout zijn, maar dat sommige modellen handig en nuttig kunnen zijn. Dit is er zeker zo eentje! Het Barrett-model geeft inzicht in wie je bent, waar je van houdt en wat je 's nachts wakker houdt, allemaal verbonden met je persoonlijke waarden. Je waarden weerspiegelen wat belangrijk voor je is. Ze zijn een directe weg om je motivaties te beschrijven. Samen met jouw overtuigingen zijn ze de sturende factoren die jouw besluitvorming beïnvloeden. Bovendien kan het model ook gebruikt worden om bedrijfscultuur of leiderschap in kaart te brengen. Tijdens de workshop zullen we ook exploreren wat waardeonderzoek in een bedrijfscontext kan betekenen en in hoeverre de waarden van de organisatie waarin je actief bent aansluiten bij jouw persoonlijke waarden. Want enkel als die overeenkomstig zijn, kan je pas jezelf zijn binnen die organisatie. Die 'Wholeness' is dan ook een belangrijk aspect van de 'teal-gedachte'. Als je geïnteresseerd bent in deze wonderlijke waardenreis ben je van harte welkom! Deuren: 18:45

Start: 19:00

Einde: rond 22:00 P.s.: Uw vrijwillige bijdrage naargelang de waarde die je uit de sessie haalt is meer dan welkom. Deze zal gebruikt worden om u nog meer inspirerende sessies te kunnen aanbieden.

Source: https://www.meetup.com/fr-FR/Teal-for-Teal-Mechelen/events/254644224/


Oh! Mechelen
Malines
Belgique

Business
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.