Jaarlijks Sago Tuinfeest

sam. 25 août à 12:00

Bij Carl & Kitty
Stekene
Belgique
Stekene

TUINFEEST - CONCEPT

------------------------------- Ons TUINFEEST bestaat dit jaar uit 3 delen (1/2/3). Het staat je vrij om aan 1, 2 of alle 3 de delen mee te doen. 0) Het Tuinfeest START op zaterdag om 12.00 (voor zij die in de Koewacht iets willen eten; zij die al gegeten hebben mogen er zeker ook om dat uur zijn, maar ten alvast laatste om 13.30). We trakteren jullie op Lasagne of Moussaka met een geschikt drankje erbij (wijn, bier,..).

(Voor zij die geen van beide lusten: laat ons iets weten aub). 1) In de NAMIDDAG zullen we het samen hebben over het SAGO PROGRAMMA van[masked] en verder gewoon gezellig socialiseren (en voor zij die willen : een duik nemen in het zwembad). 2) 's AVONDS gaan we naar Alain kijken – die met zijn bandje optreedt - in Nieuwkerken op de SMEULEFEESTEN : Op zaterdag 25 augustus vindt de vierde editie van de Smeulefeesten plaats. Net als de voorbije jaren sluiten inwoners van Nieuwkerken-Waas en omstreken de zomer af op de Schakel. Het recept van de Smeulefeesten is ondertussen bekend: drie optredens van coverbands (waaronder die van Alain !) , een groot kampvuur, lekker eten en drinken, sfeer en gezelligheid, kinderanimatie, en ... gratis toegang! Het enige wat je moet doen is een blok hout meebrengen. Tot 25 augustus! 3) OP ZONDAG middag om 12.00 starten we vanuit Hulst met de Vossen Fietstocht. In Hulst halen we onze electrische fiets op (voor zij die geen hebben). Vossen is veel meer dan een fietstocht eigenlijk.

Hier alvast een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=TEzr01IuZxE Nog wat reviews op Facebook: "Een verrassende, culturele, uitdagende en sportieve fietstocht waar je een ganse dag voor moet uittrekken om er ten volle van te kunnen genieten. Op eigen tempo, op je eigen manier beleef je de streek en het verhaal."

"Fantastische ervaring. Cultuur met veel humor. Beste bewegwijzering ooit. Prachtige animaties, alles mooi uitgewerkt. Leuke fietstocht, toffe zoektocht, het Malpertuus gazetje is de max! Onder de indruk, goed gelachen, verborgen plekjes ontdekt."

"Beestiggoed, fantasierijk, gezellig, humorvol, innovatief, jong-en-oud, kunst, literatuur, meesterlijk, natuur, origineel, plaisanterieën, spel, theater, uitmuntend, vossig-verrassend, waaslandse polders, zoveel om op te noemen... kortom van A tot Z verbazend knap in elkaar gestoken en DOEN, DOEN, DOEN." We spreken af om 11.30 in Hulst bij de fietsenhandel SEBAS. (Zij die wensen kunnen de zaterdagavond ook bij ons in Koewacht overnachten - al dan niet in een tent - en de zondag samen naar Hulst rijden). WAKOSTDA ? In tegenstelling tot vorige jaren, is het Tuinfeest de Zaterdag gratis.

We trekken 's avonds wel richting Nieuwkerken (cfr. hieronder), waar eetstandjes zullen aanwezig zijn. Elk van ons betaalt daar zijn eigen uitgaven. De "VOSSEN" fietstocht de zondag kost ca. 20 € (incl. electrische fiets).

Source: https://www.meetup.com/fr-FR/Sago_Rocks/events/253366088/


Bij Carl & Kitty
Stekene
Belgique

Education Conférence
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.