Svájci kaland motoros túra

août
20

Du 20/08/2018 20h00 au 26/08/2018 08h00

Fuseau horaire : Zurich (GMT+01:00)

Suisse
Sarnen

MotoAvantura

Ez a motoros túra elkalauzol az Alpok legszebb vidékére, legizgalmasabb hágóira. Gyere velünk Svájcba Európa egyik legszebb országába!

Svájcban mesés táj fogadja az ide ellátogatókat. Szinte minden megtalálható itt: varázslatos alpesi tájak; kristálytiszta vizű tavak; hangulatos, középkori kisvárosok; régi várak, katedrálisok; modern nagyvárosok stb...

A túra a svájci határtól veszi kezdetét, keresztül vezet Svájc legszebb hegyein és hágóin. Ezen a túrán érintjük a Stelvio hágót, Davos környékét, Via Mala szurdokot, mesés hágókat, csak néhányat említve: Furka, Grimsel, Susten, Neufenen, stb. Megnézzük Zermatt városkát, ahonnét ki vannak tiltva a belső égésű motorral szerelt járművek. Grindelwald mesébe illő vidékét és gleccserét. Két éjszakát fogunk eltölteni Livigno -ban és kettőt pedig a hágót szívében! Aki szereti a hegyeket, hágókat és a szerpentineket annak ez a túra kihagyhatatlan!

Annak érdekében hogy minél többet tudjuk a Svájcban barangolni, Bécsből éjszakai vonattal utazunk a svájci határhoz. Innét vágunk neki az izgalmas túrának. Természetesen nem kötelező vonattal utazni. Amennyiben időd engedi és szívesen végigmotoroznál Ausztrián, akkor részünkről ennek semmi akadálya, csupán a jelentkezés során a feldkirchi találkozást kell választanod.

 1. nap: Bécs (AUT) - Feldkirch (AUT) - éjszakai vonat

Az igazi motoros túra Feldkirchből (Ausztria) veszi kezdetét, viszont ide el is kell jutnia minden résztvevőnek. Mi éjszakai vonattal utazunk Bécsből Feldkirchbe, a svájci határhoz. A vonat a bécsi nyugati pályaudvarról indul szombat este, a beszálláshoz legkésőbb 9 órára kell ide megérkezni. Természetesen van lehetőség Feldkirchi csatlakozáshoz is. Ebben az esetben nincs más dolgod csupán a jelentkezéskor megadnod hogy vonattal jössz Bécsből, vagy Feldkirchben csatlakozol a csapathoz.

 1. nap: Feldkirch (AUT) - Livigno (ITA)

A túra Feldkirchből reggel 9 óra körül fogja kezdetét venni. Áthaladunk Európa egyik mini államán Lichtesteinen is. Ezt az aprócska államot átszelve, érkezünk meg Svájc mesés vidékére. Davos érintésével átkelünk a Flüelapass-on, majd ismét Ausztria felé tartunk, hogy egy rövid osztrák szakasz után máris Olaszország és az Alpok egyik legismertebb hágóját, a Stelvio Pass -t és annak a vidékét fedezhesd fel. Innét leereszkedve Livignoba érkezünk meg ahol 2 éjszakát fogunk eltölteni.

 1. nap: Livigno (ITA) - Livigno (ITA)

Ezen a napon a környék mesés hágóit fogjuk bejárni. Először ismét a Stelvio irányába indulunk el, de most a hegy svájci oldalán ereszkedünk le. Jobbnál jobb kanyarok és lélegzetállító tájak várnak bennünket. Sorba járja a hágókat, szerpentineket. Albulapass, Julierpass, Chur vidéke és a Via Mala szurdok a napi program. A nap végére ismét Livigno-ba térünk vissza a Berninana hágón keresztül.

 1. nap: Livigno (FRA) - Obergesteln (CHE)

Elhagyjuk Livigno-i és még szebb hágók felé vesszük az irányt. Ezen a napon sem tudjuk pihentetni érzék szerveinket, hiszen szebbnél szebb táj kmentén hladunk. Ezen a napon átkelünk a Maloja, Splügen, S. Bernardino, Oberalp és a Furka hágón mielőtt megérkeznénk Obergesteln környéki szállásunkra, ahol ismét 2 éjszakát fogunk eltölteni.

 1. nap: Obergesteln (CHE) - Obergesteln (CHE)

Korán indulás után a cél Taesch ahol letesszük a motorokat és vonattal Zermatt -ba megyünk. Erre azért kényszerülünk, mert Zermatt -ból kitiltották a belső égésű járműveket. Ebből a városból szép időben már látni lehet a Maternhorn csúcsát, ami a Toblerone készítőit is megihlette. Zermatt -ból visszatérve újabb mesés hegyi szerpentinek várnak ránk. Bejárjuk a Neufenen, S. Gottardo, Susten és Grimsel hágók fantasztikus hegyi útjait. Ezen a napon ismét Obergesteln környékén éjszakázunk..

 1. nap: Obergesteln (CHE) - Feldkirch (AUT)

Szépen lassan elhagyjuk a hágók szívét, de még előtte ellátogatunk Grindelwald mesés vidékére, ahol az Eiger gleccser található. Ide egy egyirányú út vezet, így lesz alkalmunk oda- és visszafelé is megcsodálni a tájat. Ez a kitérő után Feldkirch velé vesszük az irányt, olyan utakon melyeket még nem jártunk be, mint pl. a Klasuenpass mesés hegyi útja. Esti órákban érkezünk meg Feldkirchbe ahol feltesszük a motorokat a vonatra és elindulunk Bécsbe.

Aki Feldkirchbe csatlakozott annak itt véget ér a túra.

 1. nap: Hazautazás Bécsből (AUT)

A vonat reggel 8 óra körül fog megérkezni a bécsi nyugati pályaudvarra. A motorok átvétele után, mindenki egyénileg utazik haza.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - VONATTAL BÉCSBŐL

 • MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 870

(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

  • MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 1450

(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 1030

(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - FELDKIRCHI TALÁLKOZÁSSAL

 • MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 620

(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

  • MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 1110

(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 780

(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:

✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően

✔ 4 reggelit

✔ 4 vacsorát

✔ Vonatos utazás választása esetén vonatjegy árát Bécs-Feldkirch és Feldkirch -Bécs útvonalon 4 személyes hálófülkében, mely a reggelit is tartalmazza

✔ Vonatos utazás választása esetén a motor vasúti szállítását Bécs – Feldkirch és Feldkirch – Bécs útvonalon

✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

✔ Ajándékcsomag

✔ Túra vezetést

Nem tartalmazza a részvételi díj:

✖ Üzemanyag

✖ Italfogyasztás

✖ Baleset és utasbiztosítás

✖ Személyes szükségleteket

✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:

https://www.motoavantura.com/motorostura/svajci-kaland-motoros-tura-2018-augusztus/

Source: www.facebook.com


Suisse

Travel Company
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.