Itsepuolustuksen (Scandinavian Defendon) peruskurssi

avril
03

mar. 3 avril à 18:00

Fuseau horaire : Helsinki (GMT+02:00)

Defence & FightClub Heracles Valkeakoski ry
Apiankatu 2
37600 Valkeakoski
Finland
Valkeakoski

Defence & FightClub Heracles Valkeakoski ry

Valkeakosken Heracles järjestää itsepuolustuskurssin, Scandinavian Defendo - nimisen modernin, tehokkaan ja yksinkertaisen itsepuolustuslajin peruskurssin, jossa opettajina toimivat lajin mustat vyöt, mukaan lukien jopa maailman korkeimpien vyöarvojen joukkoon lukeutuvat ohjaajat.

Defendo antaa sinulle realistiset valmiudet puolustaa itseäsi ja läheisiä yleisimmissä katuväkivaltatilanteissa, lisäksi kunto kasvaa ja saat uusia ystäviä.

Laji soveltuu kaikille itsensä ja läheisensä turvallisuudesta kiinnostuneille, ja turvallisuusalan työntekijöille tämä on lähes välttämätön! Defendon tekniikat täydentävät hyvin voimankäyttötaitoja työssään tarvitsevien kykyä toimia hätävarjelutilanteessa ja siirtyä siitä jouhevasti voimankäytön puolelle.

Harjoitusajat ovat tiistai ja torstai klo 18:00-19:30

Kurssi kestää kesäkuun puoleen väliin saakka. Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa Defendon ensimmäisen tason tasokoe.

Kurssin hinta on 120€, turvallisuusalan työntekijät, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat 20% alennuksen (hinta 100€).

Maksuvälineenä kelpaavat rahan ja korttien lisäksi kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja -saldot.

Alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta itsepuolustus- tai kamppailulajeista, sitähän varten peruskurssit ovat, että niistä aloitetaan ensimmäisen kerran.

Kurssille et tarvitse muita varusteita, kuin sisäliikuntavaatteet ja -jalkineet. Virallinen Defendo-paita sisältyy Täyden kurssimaksun (120€) kurssin hintaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Info@heracles-Valkeakoski.fi

Source: www.facebook.com


Defence & FightClub Heracles Valkeakoski ry
Apiankatu 2
37600 Valkeakoski
Finland

Martial Arts School
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.