Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri

mars
24

samedi 24 de 13h00 à 15h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Klub prekmurskih študentov
Trubarjev drevored 4
9000 Murska Sobota
Slovenia
Murska Sobota

Klub prekmurskih študentov

Še nisi dokončno odločen, kje boš nadaljeval svojo pot šolanja? Oklevaš, katero študijsko smer naj uvrstiš na prvo mesto? Želiš dobiti dodatne informacije o izbrani študijski smeri iz prve roke? Ali pa morda le navezati stik z nekom, ki že študira na želeni smeri in ti lahko priskoči na pomoč? Če si vsaj na eno izmed vprašanj odgovoril z DA, te vabimo na dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri.

Na dogodek bomo povabili študente različnih študijskih smeri, ki bodo predstavili svoj študij in odgovorili na tvoja vprašanja. Poskušali ti bodo podati predvsem tiste informacije, ki jih informativni dnevi morda niso zajeli. Izvedel boš, koliko časa porabijo za učenje, ali je potrebno sprotno delo, kaj jim je pri svojem študiju všeč in kaj ne, kakšen je odnos predavateljev in še mnogo več.

Dogodek bo potekal v soboto, 24. marca 2018, v Mladinsko informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota (MIKK klub), s pričetkom ob 13. uri. Poskrbljeno bo tudi za pogostitev.

Za lažjo organizacijo dogodka te prosimo, da do nedelje, 18. marca 2018, do polnoči v spodnji obrazec vpišeš, katere študijske smeri te zanimajo, saj bomo lahko tako povabili študente želenih smeri.

OBRAZEC JE NA VOLJO TUKAJ: http://bit.ly/2DmrJTc

Source: www.facebook.com


Klub prekmurskih študentov
Trubarjev drevored 4
9000 Murska Sobota
Slovenia


Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.