Tečaj crtanja

avril
05

jeu. 05/04/2018 de 15h00 à 17h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Klub mladih Split
Ruđera Boškovića 20/II
Split
Croatia
Split

Klub mladih Split

Oduvijek su te zanimale crtaće tehnike i crtanje? Htio/la si se okušati u crtanju ili možda poraditi na svom likovnom umijeću, ali nikako nemaš vremena ili prilike? Sada imaš!

Klub mladih Split, u suradnji sa slikarskom dizajnericom i magistrom edukacije povijesti umjetnosti Dora Derado, organizira tečaj crtanja za sve mlade, poglavito učenike završnih godina srednjih škola i studente.

Cilj tečaja je da kroz praktični rad u obliku kraćih predavanja i radionica nauči polaznike osnovama crtanja i upozna ih s crtaćim tehnikama. Polaznici će imati priliku razviti svoje crtaće vještine kroz individualizirani rad i konzultacije s voditeljicom tečaja, ali i kroz grupne diskusije u sklopu kraćih predavanja. Glavni materijali koji će se koristiti su grafitne olovke i ugljen.

Cijena iznosi 550 kn, a tečaj će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 17 sati u prostorima Kluba mladih Split s početkom od 5. travnja do 15. svibnja, nakon čega će se postaviti izložba radova polaznika, koja će trajati do lipnja 2018.

Najveći dio materijala je uključen u cijenu, a od polaznika se očekuje da nabave manji dio materijala koji će koristiti i kod kuće za samostalni rad/vježbe.

Prijave su već počele i traju do 27.ožujka. Požurite jer je broj polaznika ograničen! Google obrazac za prijavu: https://goo.gl/forms/0huqIbOiQCOIY47A2

Ako ti ovo zvuči imalo primamljivo, prijavi se što prije jer nije potrebno nikakvo predznanje ni prijašnje iskustvo u crtanju. Jedini preduvjeti za upis je ispravno ispunjena prijavnica te jasno iskazana volja za učenjem!

Vidimo se u Klubu mladih Split, Ruđera Boškovića 20/II, Amosfera Coworking :)

Source: www.facebook.com


Klub mladih Split
Ruđera Boškovića 20/II
Split
Croatia

Youth Organization
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.