Sve što trebate znati o planinarenju

avril
10

mar. 10/04/2018 de 19h00 à 20h30

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Klub mladih Split
Ruđera Boškovića 20/II
Split
Croatia
Split

Klub mladih Split

Kako raste razvoj tehnologije i povećava se digitalizacija čovjekovih svakodnevnih aktivnosti tako raste i potreba za odmicanjem od tehnologije i povratkom u prirodu. Stoga je planinarenje kao vrsta rekreativne aktivnosti sve popularnije među mladima.

Marin je mladi čovjek koji je prije nekih 5 godina odlučio preskočiti jednu kavu na Rivi i otići do doma na Mosoru. Wow koji pothvat! Možda ne pothvat, ali prvi korak u pravom smjeru. Od tada nije stao gaziti po svim planinama koje su mu bile u dometu gojzerica.

Shvatio je s vremenom da postoji i bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi, ali i izazova, opasnosti i odgovornosti koje idu s tim aktivnosti.

Kako je Marin danas aktivni član Hpd Mosor i nositelj HGSS certifikata za vodiča pustolovnog turizma, odlučili smo ga pozvati da prenese mudrosti o planinarenju svim zainteresiranim mladima.

Ako želite saznati više o toj ljubavi prema prirodi i čuti koji koristan savjet o planinarenju – kako napraviti prve korake uzbrdo i što ponijeti, malo o planinarskim društvima, školama i organiziranim izletima, malo o kretanju i pravilima ponašanja u planini, a malo o svim drugim lijepim stvarima i mjestima koje je vidio - svratite do Kluba mladih Split (Amosfera Coworking) 10. travnja u 19 h i pitajte sve što vas zanima o ovoj pustolovnoj temi.

Budi kao Marin, sigurni smo da nećeš pogriješiti ;)

Source: www.facebook.com


Klub mladih Split
Ruđera Boškovića 20/II
Split
Croatia

Youth Organization
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.