Upis početne grupe - Argentinski tango

mars
18

Du 18/03/2018 21h00 au 31/03/2018 21h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Plesni klub Sonrisa Podgorica
Bulevar revolucije 19
81 000 Podgorica
Montenegro
Podgorica

Plesni klub Sonrisa Podgorica

Plesni klub Sonrisa vrši upis nove, početne grupe argentinskog tanga. Časovi će se održavati jednom nedjeljno, termin: nedjelja 21-23h. Prvi čas je u nedjelju (18. mart) u 21h kojem se mogu priključiti svi zainteresovani. Časovi se održavaju u balet sali Radio Televizije Crne Gore. Ljubitelji tanga koji imaju plesno iskustvo imaju priliku da se priključe naprednijoj grupi koja ide u terminu, nedjelja 19-21h.

UPIS U TOKU / 068 246 700

Ljubav je tango, tango je ljubav. Tango je Everest društvenog plesa. Da, to je ples, ali mnogo više od samo bilo kog plesa. To je razgovor između dvije duše, dva srca i dva tijela. To je svijet gdje se muškarac i žena osjećaju potpuno izraženi i poštovani.

Ne postoji umjetničko djelo toliko prepuno radosti, tuge i čežnje u tragi - komediji ljudske rase, kao što je tango između muškarca i žene. On je tako komplikovan, a tako jednostavan. Traje samo nekoliko trenutaka, a ipak je vječan. Postoji čistoća usred svih kompleksnosti. Što se više traži smisao u ovoj misteriji ona sve više izmiče. A opet, on je ono što jeste, možemo ga vidjeti, čuti, osjetiti i živjeti u zadovoljstvu svoje neposrednosti. Tango nas mijenja zauvjek.

Instruktor tečaja: Miloš Krivokapić je trener u plesnom klubu Migado 24 godine. Plesao je od 1986. do 1991. u plesnom klubu Evroritam Sarajevo. Položio je za trenera sportskog plesa u udruženju trenera učitelja i voditelja Jugoslavije u Beogradu 1997. godine. Jedan je od osnivača Saveza Sporskog plesa Crne Gore i obavljao je funkciju sekretara Saveza sportskog plesa Crne Gore. Bio je član upravnog odbora Plesnog saveza Srbije i Crne Gore. Izveo je veliki broj takmičara sportskog plesa koji su bili nosioci mnogobrojnih medalja sa raznih takmičenja.

Sa argentinskim tangom se upoznao u Sarajevu 1989. godine. Aktivno pleše, drži treninge i nastupa u argentinskom tangu od kraja 2008. godine. Partnerka sa kojom nastupa argentinski tango je Olivera Krivokapić. Učesnik je mnogobrojnih festivala i seminara i obučavan kod velikog broja kvalitetnih trenera argentinskog tanga.

Source: www.facebook.com


Plesni klub Sonrisa Podgorica
Bulevar revolucije 19
81 000 Podgorica
Montenegro

Dance School
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.