Ароматерапията - баланс за тялото и емоциите. Открита лекция

avril
14

sam. 14/04/2018 de 14h00 à 15h00

Fuseau horaire : Sofia (GMT+02:00)

Studio 84 Art & Motion
Бул. "Мария Луиза" 84
1000 Sofia
Bulgaria
Sofia

Studio 84 Art & Motion

През месец април, в рамките на инициативата "Не на стреса" ще се включим с няколко събития, с които ще предложим начини за балансиране и неутрализиране на негативните последици от прекомерното напрежение в ежедневието ни.

Заповядайте на открита среща - лекция за ползите от прилагането на ароматерапията ; за ефекта от използването на етеричните масла за балансиране на тялото и емоциите.

14.04

14:00 ч

Вход свободен!

С настъпването на пролетта в човешкия организъм се случват процеси на обновяване и съживяване, също както в природата. Топлината и светлината събуждат растенията за нов живот, усещаме ароматите на различни цветя, билки, дървета. Всички знаем как тези аромати неосъзнато ни влияят положително и терапевтично. Но има начин съвсем целенасочено и осъзнато да използваме ароматите и силата на природата в ежедневието си така, че да подобрим нашето физическо, психическо и емоционално състояние и да се противпоставим на стреса.

Aроматерапията е холистичен подход, който разглежда човека в неговата цялост. Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които се излъчват от секреторните структури на растенията и представляват сложни смеси от органични съединения. Те са летливи и липидоразтворими, с характерен мирис. Активността им се постига с минимално количество. Те са единствената форма, която притежава три качества в едно: материя, енергия и аромат който предава съобщения до главния мозък.

Заповядайте, за да научите как наред с движението и разходките сред природата можем с тези ароматни даорве да си помогнем и да изпозлваме тази природна аптечка вкъщи. Ще научим как можем да релаксираме с ароматерапия след тежък ден, как да повишим имунитета си и да повлияем положително нервната система, емоциите и цялостното си емоционално и физичексо здраве.

Source: www.facebook.com


Studio 84 Art & Motion
Бул. "Мария Луиза" 84
1000 Sofia
Bulgaria

Arts & Entertainment
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.