Комплексно раздвижване на Енергийни канали с Диляна

avril
15

dim. 15/04/2018 de 16h30 à 18h30

Fuseau horaire : Sofia (GMT+02:00)

Mettasense Yoga & Relax Area
София, бул. България 98, сграда "Астра" (партер)
1680 Sofia
Bulgaria
Sofia

Mettasense Yoga & Relax Area

Практиката е изградена от три части:

  1. Ащанга йога - това e силова, енергична йога, която допринася за повишаване на гъвкавостта, силата, концентрацията и енергията. Когато практикува Ащанга, човек се движи бързо през група от пози в преливаща последователност, като продължава да бъде концентриран върху дълбокото дишане. Ащанга е стимулираща практика, която подобрява силата и издръжливостта на тялото и увеличава капацитета на белите дробове. Нейното практикуване дава усещане за прилив на енергия и чудесно моделира фигурата и укрепва и най-слабите ни мускули. Тази практика поражда дълбока вътрешна топлина и релаксирано медитативно състояние.

  2. Пранаяма - комплекс от дихателни упражнения, който има за цел дапремахне блокажите в Пранаяма тялото и по този начин да увеличи усвояването и задържането на праната вътре в човека. След това жизнената сила тече свободно из тялото, посредством мрежа от канали, наречени Нади, и се трансформира в седем основни центрове по протежение на гръбначния стълб, които се наричат Чакри. Практиките Праняма действат като своеобразен контакт в електрическата система, който променя силата на подадения ток.

  3. Медитация - дълбоко вътрешно съзерцание, което помага да се преодолеят емоционалните проявления и да се постигне състояние на умиротвореност, спокоен ум и здраво тяло без стрес. При ежедневна практика човек разцъфтява в непоклатима личност.

Водещ:

Диляна Василева Diliana Vassileva

Кога: 15 Април 2018, от 16:30 до 18:30 часа

Цена: 20 лева

.

  • За събитието не важат карти Мултиспорт / СпортПас.

  • 10% отстъпка за клиенти с Mettasense Yoga & Relax Area абонаментни карти.

Местата са ограничени. Моля запазете своето място предварително на тел: 0893/ 88 00 88, тук или на Онлайн портала ни: https://login.mettasense.com/login

Очакваме Ви! ♥

Source: www.facebook.com


Mettasense Yoga & Relax Area
София, бул. България 98, сграда "Астра" (партер)
1680 Sofia
Bulgaria

Health & Wellness Website
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.