Етичен свят – по-доброто бъдеще!

juin
22

Du 22/06/2018 18h00 au 24/06/2018 22h00

Fuseau horaire : Sofia (GMT+02:00)

Голямата Поляна, Южен Парк-София
near bul. "Petko Y. Todorov" 2Е, 1404 Sofia
Sofia
Bulgaria
Sofia

Българско Вегетарианско Общество

Летен веган фестивал “ЕТИЧЕН СВЯТ - по-доброто бъдеще!” цели да популяризира възможностите и влиятелната роля, които имаме като потребители върху околната среда, живота на планетата, собственото ни здраве и духовното ни израстване – съхранявайки и извеждайки моралните устои на една общност, живееща в Третото хилядолетие!

Това е третото издание на фестивала и тази година (2018) ще се проведе на голямата поляна в Южен парк, София. Не пропускай – заслужава си!

Ние искаме да живеем в един по-добър свят и това е причината да търсим и намираме отговорните решения, които да прилагаме в личния си живот, защото е лесно - когато мотивите ти са ясни и основателни. Смятаме, че е важно да споделяме и да увеличаваме позитивните практики, да помагаме с леснодостъпни решения на проблеми, да подкрепяме.

Фестивалът 2018-та година, който ще се проведе в Южен парк – София, се разширява до мащаб на тържество на зелените практики и идеи - с песни, танци, прекрасни арт работилнички, спортни активности, детски кът в "свободната ферма", много дискусии и практически полезни лекции, и още и още...

Да си донесем радост и усмивки, да подкрепим бизнеса, който работи за нас, природата и живота на планетата (чрез етични бизнес практики), да научим за иновативните начини да живеем отговорно и съвестта ни да е чиста.

Елате и се включете в множеството каузи, които ще презентираме - за да осмислите своето ежедневие с малки стъпки и голямо отражение в социума.

Благодарни сме, че ви има! Благодарни сме, че имаме възможност да творим ЗАЕДНО бъдещето на децата си :) Добре дошли!

Виж цялата програма и подробности за събитието на www.etikafest.com

Време ли е да започнем да говорим за морални устои на едно общество; за ценности, които не изискват прекалено много; за това колко е важно човечеството да обърне поглед към съвестта си и да се научим да прилагаме етичните практики в ежедневието си?

Очакваме ви!

И като гости, и като доброволно подпомагащи процесите на повдигане самосъзнанието на българите. ☀️

Source: www.facebook.com


Голямата Поляна, Южен Парк-София
near bul. "Petko Y. Todorov" 2Е, 1404 Sofia
Sofia
Bulgaria

Nonprofit Organization
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.