10. rođendan Komandosa i UZG @Punk Rock Cafe

avril
07

sam. 07/04/2018 de 21h00 à 2h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Punk Rock Cafe
Svetog Save 19
11420 Smederevska Palanka
Serbia
Pinosava

The Commandos Palanka

Uskršnji punk rock hepening! Desetogodišnjica bratskih bendova U zmajevom gnezdu i The Commandos! Vidimo se da zajedno proslavimo ovaj jubilej, lepo se proveselimo i zajedno dočekamo Vaskrs.

U Zmajevom Gnezdu je pank-rok bend iz Obrenovca nastao 2008. godine. Prvobitno, bend je svirao pank obrade, a leta 2010. započet je rad na autorskim pesmama. U proleće 2011. bend je snimio i promovisao prvi demo CD, a godinu dana kasnije usledio je i drugi demo, dok je prvi album "Smrt fašizmu - Sloboda čelik 2:0" izašao novembra 2012, pod okriljem Nocturne magazina, a maja 2015. bend je izdao album „VI kategorija“.

FB: https://www.facebook.com/uzmajevomgnezdu

YT: http://youtube.com/uzgobr

The Commandos - Komandosi su bend koji ne treba preterano najavljivati palanačkoj publici, naši momci koji već deset godina praše i predstavljaju Palanku na najlepši mogući način. Šampioni prve Velikogradištanske gitarijade i ponosni tvorci pesme "U meso!", šampiona Get on the stage godišnje top liste za 2016. godinu. 7. aprila ćemo čuti još neke od hitova poput - "When I'm Gone", "Girlie", "Punk rock prince", ali i novije pesme kakve su "Otkucaj", "Metafora" i najnovija, "San", za koju je spot snimljen na staroj lokoaciji našeg i vašeg Punk Rock Cafea!

FB: https://www.facebook.com/komandosi/

YT: http://www.youtube.com/user/TheCommandosPalanka

Instagram: komandosi_sp

Source: www.facebook.com


Punk Rock Cafe
Svetog Save 19
11420 Smederevska Palanka
Serbia

Band
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.