Sunn plantebasert mat kurs - nærende mat for vinterhalvåret

mars
21

mercredi 21 de 17h45 à 21h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

No5.no
Charlotte Andersensvei 5
0374 Oslo
Norway
Oslo

Trine Berge

Ønsker du å komme deg i gang med å lage mer sunn og deilig plantebasert mat og rawfood?

Har satt opp et ekstra kurs da kurset 7. feb fylte seg opp på noen dager.

Jeg byr på et nytt markurs i vinterhalvåret! Her vil jeg forene rawfood, men også andre plantebaserte retter. Rett og slett fordi det på denne tiden av året er vinter og ikke det mest passende tidspunktet for bare rawfood, vi trenger nærende mat!

Lær deg de beste tipsene til å gå i gang selv og du vil se at rawfood og plantebasert mat ikke krever all verden av hverken innsats eller tid. Et praktisk kurs hvor vi legger vekt på å inspirasjon, kreativitet og ikke minst matglede. Maten er også glutenfri og uten melk og sukker. Vi avslutter kurset med å spise et herlig buffet av all den gode maten vi har laget!

På Kurset lærer du blant annet dette:

Gode & mettende dressinger til gode salater

Enkle middagsretter

Suppe

Hummus

Aktivitering og bløtlegging av nøtter, frø, bønner og linser.

Du får en praktisk opplæring av kjøkkenutstyr og enkle teknikker vi bruker, som bløtlegging av nøtter & frø, og oversikt over råvarer som brukes. Vi avslutter kurset med å spise et herlig, rawfood måltid.

Pris:

Earlybird Pris: 1490,- ved påmelding innen 1 feb.

Etter det er summen 1690,-

Prisen inkluderer kurs, mat & oppskriftshefte. Påmelding er bindende, men du kan sende en annen hvis du blir forhindret fra å komme selv.

Vi har kjempekoselig intimt lokale, med kjøkken og spisestue, men begrenset med plass, så meld deg på i tide!

For påmelding eller spørsmål:

Info@trineberge.com

Kursleder Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil. Hennes siste bok "Rawfood" ble utgitt i 2015 og ble måndens bok i boklubben "Energica". Trine er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, det annerkjente Matthew Kenney Academy. Trines fokus er å inspirerer til balanse, glede og kreativitet ved å lage sunn & næringsrik plantebasert mat, smoothies og juicer, og hvor enkelt det kan gjøres i hverdagen. Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om.

Source: www.facebook.com


No5.no
Charlotte Andersensvei 5
0374 Oslo
Norway

Public Figure
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.