Konfliktus! Konfliktus? - Tegyi Enikő PCC előadása

mars
29

jeu. 29/03/2018 de 18h30 à 20h30

Fuseau horaire : Budapest (GMT+01:00)

MOMkult
Csörsz utca 18.
1124 Budapest
Hungary
Budapest

ICF Magyar Tagozat / ICF Hungarian Chapter

ICF Kompetencia Fórum

Hogyan tartsuk meg coach-tudatosságunkat konfliktusos témában és helyzetben – és hogyan használjuk jól a konfliktusok megmozgatta energiákat?

Amikor az ügyfél konfliktusos helyzetet hoz, esetleg konfliktusnak érzékelt helyzetben találjuk magunkat magával az ügyféllel, ott érzelmek, indulatok jönnek mozgásban, és szükség van a helytállásunkra, érzelmi szakítószilárdságunkra, magyarán belső erőnkre. Jól jöhetnek esetleg jól elővehető konkrét eszközök is - ez utóbbiban most is támaszkodhatunk a brief coachingot évtizedek óta kutató, továbbfejlesztő nemzetközi kollégák által „feltalált” egyszerű eszközökre.

A két együtt töltött órában szeretném, ha lenne saját élményetek, saját coachszerepetekhez kapcsolódó munkátok során, és szeretném, ha kipróbálnátok egy új, megoldásközpontú eszközt, mely jól alkalmazható konfliktus-témát hozó ügyfél coachingjában:

dolgozunk tehát saját magunk konfliktusokhoz fűződő viszonyával

elgondolkodunk azon, mire, mikor és hogyan hasznos a konfliktus, avagy "konfliktus" az ügyféllel – miről is van szó?

megnézzük, milyen jó megoldásaink vannak konfliktushelyzetben lévő ügyfél coachingjában

kipróbálunk egy konfliktushelyzetben lévő ügyfél coachingjában jól alkalmazható megoldásközpontú eszközt, mely fejleszti a rendszerszemléletünket is.

A fórumon az ICF kompetenciák közül elsősorban a hatékony kérdezéstechnikát, a tudatosság megteremtését és a coach jelenlétet vesszük célba.

Tegyi Enikő PCC

Kilenc éve dolgozik vezetői coachként egyéni ügyfelekkel, csoportokkal és teamekkel a megoldásközpontú brief coaching egyik magyarországi úttörőjeként, kétezer óra gyakorlattal a háta mögött. Coach gyakorlatában szívesen kísérletezik a brief coaching kereteinek tágításával, az érzelmi és testtel végzett munka megoldásközpontú integrálásával.

A brief coaching elismerésfókuszú, önszerveződést támogató látásmódját és eszközeit aszívesen alkalmazza tágabb szervezeti keretek között is, így értekezletfejlesztő, burn-out prevenciós, a coaching stílusú vezetést, a szervezetek kultúráját és megtartó képességét fejlesztő programjaiban, gyakorlata van belső coachok képzésében. A Brief coaching a szervezetben, a vezetésben képzésén szívesen megosztja brief coachinggal szerzett egyéni, csoportos, team és szervezeti tudását. Rendszeresen publikál, a Coaching alapok, coaching irányzatok című akadémiai kiadvány brief coachingról szóló fejezetének szerzője. Számos coachiskola vendég- és vizsgáztató tanára, egyetemi meghívott coach-előadó megoldásközpontú brief coaching témában a BME-n, a Corvinuson.

További információk: www.tegyieniko.hu, www.solutionfocus.hu

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. március 29. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Source: www.facebook.com


MOMkult
Csörsz utca 18.
1124 Budapest
Hungary

Nonprofit Organization
Nous avons temporairement désactivé la possibilité de naviguer vers les tags.