Skip to main content

Cette page vous propose différentes activités proches de chez vous.


 Направи добро дело,дарувај крв!

Извиднички одред "Мирко Милески" / Scout group "Mirko Mileski"

Извиднички одред Мирко Милески како дел од прославата по повод Светскиот ден…

+ d'infos

jeudi 22 de 10h00 à 14h30


Kičevo Municipality, Macédoine

 Chirurgia Plastica Paradontale

Serate odontoiatriche tiburtine

Durante il corso che si svolgerà in tre giorni, verranno affrontate diverse tematiche riguardanti la chirurgia plastica parodontale. Dal…

+ d'infos

Du 22/03/2018 09h00 au 24/03/2018 18h00


Albanian University
Tirana
Albania

 Debian Bug Squash Party

Open Labs Hackerspace

Open Labs dhe komuniteti Debian do të organizojnë një Bug Squashing Party në fundjavën e parë të muajit mars (3-4). Një Bug Squashing…

+ d'infos

sam. 03/03/2018 de 9h00 à 16h00


Open Labs Hackerspace
Rruga Pjeter Budi
1000 Tirana
Albania

 Get in the Ring Tirana

Get in the Ring

The global startup competition is coming to Tirana! On the 14th of April we challenge startups from Albania to enter the boxing Ring and pitch…

+ d'infos

sam. 14/04/2018 de 12h00 à 15h00


Tirana, Tirana County, Albanie
Tirana
Albania

 Pranverë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisje më 16 Mars

Plazh.com

Pranverë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisje më 16 Mars. Vizitohet: Strugë, Ohër, Manastir - Bitola, Shën Naum. Fjetje: 1 Natë…

+ d'infos

Du 16/03/2018 06h00 au 17/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 22 Mars

Plazh.com

Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 22 Mars. Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr.…

+ d'infos

Du 22/03/2018 06h00 au 25/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisje më 10 Mars

Plazh.com

Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisje më 10 Mars. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Fluturimi direkt Tiranë -…

+ d'infos

Du 10/03/2018 06h00 au 13/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisje më 17 Mars

Plazh.com

Pranverë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisje më 17 Mars. Vizitohet: Strugë, Ohër, Manastir - Bitola, Shën Naum. Fjetje: 1 Natë…

+ d'infos

Du 17/03/2018 06h00 au 18/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 15 Mars

Plazh.com

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 15 Mars. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. - Hotel 3* - €79 - Hotel 3*S…

+ d'infos

jeu. 15/03/2018 de 6h00 à 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Mars

Plazh.com

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Mars. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në…

+ d'infos

Du 11/03/2018 06h00 au 14/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 10 Mars

Plazh.com

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 10 Mars. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Shkup - Paris.…

+ d'infos

Du 10/03/2018 05h00 au 13/03/2018 20h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 7 Mars

Plazh.com

Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 7 Mars Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje…

+ d'infos

Du 07/03/2018 06h00 au 13/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Vjenë Pragë Budapest, 6 Ditë €429, Nisja më 8 Mars

Plazh.com

Pranverë në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €429, Nisja më 8 Mars. Vizitohet: Vjenë, Pragë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë,…

+ d'infos

Du 08/03/2018 06h00 au 13/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €399, Nisja më 23 Mars

Plazh.com

Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €399, Nisja më 23 Mars. Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje 3 netë në…

+ d'infos

Du 23/03/2018 06h00 au 26/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars

Plazh.com

Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars. Vizitohet: Ulqin, Budva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4* në Ulqin, Mëngjes dhe…

+ d'infos

Du 24/03/2018 06h00 au 25/03/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill

Plazh.com

Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill. Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2…

+ d'infos

Du 02/04/2018 06h00 au 09/04/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill

Plazh.com

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill. Vizitohet: Berlin. Fjetje 3 Netë në Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin…

+ d'infos

jeu. 19/04/2018 de 6h00 à 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 KONKURSI I PËRMUAJSHËM LETRAR “ PENA E RE ” - SHKURT 2018

Klubi Letrar "Pena e Re"

Të nderuar penëshkrues të rinj shqiptarë ! Të gjithë ju që jeni nga mosha 16 - 26 vjeç dhe shkruani ese, prozë ose poezi , jeni të…

+ d'infos

lun. 26/02/2018 de 15h30 à 17h00


Qendra Rinore e Tiranës
Rruga e Kavajes, mes Dhomes se Tregetise dhe Bankes Raifaizen.
1001 Tirana
Albania

 MAN DUO (Helsinki) + Via Tirana at Destil

Destil Hostel Albania

MAN DUO është side projekti i dy producentave të njohur nga Helsinki via Berlin i Jaakko Eino Kalevi-t dhe Long-Sam. Për herë të parë…

+ d'infos

sam. 10/03/2018 de 20h00 à 23h30


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Northwest live (+opening act: Al Berkowitz)

Destil Hostel Albania

Northwest is one of the most promising musical projects in the independent scene. Their sound has been defined as 'nostalgic', 'new and…

+ d'infos

samedi 24 de 21h00 à 23h00


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Question & Perceptions - Roland Beqiraj Photography

Destil Hostel Albania

Unë jam fotoreporter, nuk jam fotograf. Unë kam fotografuar atë që kam parë dhe këtë ia kam përcjellë publikut. Ky është…

+ d'infos

Du 02/03/2018 20h00 au 09/03/2018 09h00


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Trajnim Kosovë "Kërcënimet dhe Rreziqet mbi Sigurinë Kombëtare"

Europe Agency

Shoqata George C. Marshall Center Albania në bashkëpunim me Europe Training Institute në datat 09 & 10 Mars 2018, organizon në Prishtinë,…

+ d'infos

Du 09/03/2018 16h00 au 10/03/2018 13h00


Europe Agency
Myslym Shyri, P 43, Office 3/1
100 Tirana
Albania

 Lehar - All Through The Night Tour 2018 - Discobox, Tirana

Lehar

▬▬ KEY FACTS ▬▬ Lehar - All Through The Night Tour 2018 Saturday, March 3. 2018 Discobox, Tirana ▬▬ LINE UP ▬▬ Lehar…

+ d'infos

sam. 03/03/2018 de 17h00 à 20h00


discobox
Akademia e Arteve
1000 Tirana
Albania

 2nd Edition, Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018

Expocity Albania

The 2nd “Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018” is set to begin April 6, at Expocity Albania. This leading regional fair comes in…

+ d'infos

Du 06/04/2018 10h00 au 07/04/2018 20h00


Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
1001 Tirana
Albania

 Food & Drink Festival 2018

Expocity Albania

Expocity Albania organizon edicionin e trete te panairit "Food & Drink Festival 2018" në datat 9-11 Mars 2018. Panairi i dedikuar industrisë…

+ d'infos

Du 09/03/2018 10h00 au 11/03/2018 20h00


Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
1001 Tirana
Albania