Skip to main content

Cette page vous propose différentes activités proches de chez vous.

TiranaTiraneMilano, milanoVorëElbasaniElbasanDurrësi


 Paris Mynih Milano Udhetim me Autobus , 7 dite 349 €

Erlitravel & tours

29 Tetor -04 Nentor Dita e Parë Nisja në orën 01:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi…

+ d'infos

dim. 29/10/2017 de 2h00 à 14h00


Erlitravel & tours
Rruga Hoxha Tahsin , 165
1017 Tirana
Albania

 Grupi i Fundjavës i Kursit të Filozofisë dhe Psikologjisë

Akropoli i Ri

Kush Jam, Nga Vij, Ku Shkoj? Cili është qëllimi i jetës time dhe cili është roli im në këtë botë? Përse ekzistoj, çfarë është…

+ d'infos

sam. 04/11/2017 de 17h00 à 19h00


Akropoli i Ri
Rruga Thanas Ziko, Vila 86
Tirana
Albania

 Ferma e kafshëve, nga G. Orwell: Klubi i Librit Akropoli i Ri 16

Akropoli i Ri

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' zhvillon takimin e radhës të Klubit të Librit ditën e Diel, më datë 12.11.2017 në orën…

+ d'infos

dim. 12/11/2017 de 18h30 à 20h30


Akropoli i Ri
Rruga Thanas Ziko, Vila 86
Tirana
Albania

 Corso pratico di chirurgia implantare e rigenerativa

Serate odontoiatriche tiburtine

Corso intensivo,pratico rivolto a chi per la prima volta si avvicina all’implantologia e a chi vuole perfezionare l’approccio chirurgico. Il…

+ d'infos

jeu. 16 novembre à 09:00


Ufo University
Tirana
Albania

 Master annuale teorico pratico di chirurgia orale

Serate odontoiatriche tiburtine

Il Master annuale teorico pratico di chirurgia orale e implantologia dentale sarà organizzato con un incontro al mese, il giovedi con orario…

+ d'infos

Du 16/11/2017 09h00 au 09/06/2018 16h00


Albanian University
Tirana
Albania

 Wiki Weekend Tirana 2017

Open Labs Hackerspace

Edicioni i katërt i takimit vjetor të Wikimedianëve shqipfolës. Puntori, prezantime dhe diskutime nv axhendën e të dyja ditëve. Më…

+ d'infos

Du 09/12/2017 21h30 au 10/12/2017 16h30


Open Labs Hackerspace
Rruga Pjeter Budi
1000 Tirana
Albania

 Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë € 159, Nisja më 25 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë € 159, Nisja më 25 Tetor. Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në…

+ d'infos

Du 25/10/2017 06h00 au 29/10/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisja më 26 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisja më 26 Tetor. Vizitë: Stamboll. Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë…

+ d'infos

Du 26/10/2017 06h00 au 29/10/2017 18h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 27 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 27 Tetor. Vizitohet Beograd. Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel.…

+ d'infos

Du 27/10/2017 06h00 au 29/10/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 26 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 26 Nëntor. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në…

+ d'infos

Du 26/11/2017 06h00 au 29/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja 27 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 27 Nëntor. Vizitohet: Selanik. Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe…

+ d'infos

Du 27/11/2017 06h00 au 29/11/2017 16h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 26 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 26 Tetor. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai. Fluturimi direkt…

+ d'infos

Du 26/10/2017 04h00 au 30/10/2017 07h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €449, Nisja më 25 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €449, Nisja më 25 Nëntor. Vizitohet: Vjenë, Pragë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në…

+ d'infos

Du 25/11/2017 06h00 au 30/11/2017 22h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 25 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 25 Nëntor. Vizitohet: Selanik. Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe…

+ d'infos

Du 25/11/2017 06h00 au 27/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 23 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 23 Nëntor. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5* 3…

+ d'infos

Du 23/11/2017 05h00 au 30/11/2017 20h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 24 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 24 Nëntor. Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Nazareth, Haifa. Fjetje: 2 Netë në…

+ d'infos

Du 24/11/2017 06h00 au 28/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisje më 21 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisje më 21 Tetor. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Fluturimi direkt Tiranë -…

+ d'infos

Du 21/10/2017 06h00 au 24/10/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më17 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 17 Nëntor. Vizitohet: Selanik. Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe…

+ d'infos

Du 17/11/2017 06h00 au 19/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 24 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 24 Tetor. Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2…

+ d'infos

Du 24/10/2017 06h00 au 31/10/2017 20h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisja më 20 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisja më 20 Tetor. Vizitë: Stamboll. Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë…

+ d'infos

Du 20/10/2017 06h00 au 23/10/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 5 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 5 Nëntor. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në…

+ d'infos

Du 05/11/2017 06h00 au 08/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 3 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 3 Nëntor. Vizitohet: Selanik. Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe…

+ d'infos

Du 03/11/2017 06h00 au 05/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 1 Nëntor

Plazh.com

Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 1 Nëntor. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe…

+ d'infos

Du 01/11/2017 06h00 au 05/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 28 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 28 Tetor. Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest.…

+ d'infos

sam. 28/10/2017 de 6h00 à 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Vjeshtë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 29 Tetor

Plazh.com

Vjeshtë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 29 Tetor. Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano.…

+ d'infos

Du 29/10/2017 06h00 au 04/11/2017 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Halloween "Glow with the Flow" Yoga Event

Destil Hostel Albania

Let You Inner Light Glow and Shine On! **SPECIAL EVENT** Join us for an amazing Halloween evening at Destil Tuesday October 31 for a fun…

+ d'infos

mar. 31/10/2017 de 18h00 à 0h00


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Orges Toçe & Gent Rushi Duo / Destil

Destil Hostel Albania

Live @ DESTIL / Tirana (Alb) Orges Toçe - Vocal / Guitar Gent Rushi - Keys / Vocal 8pm !!! Hajde, welcome !!!

+ d'infos

sam. 28/10/2017 de 20h00 à 22h00


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Blla Blla Blla @Piramida - Koncert promocional per albumin e ri

Destil Hostel Albania

Blla Blla Blla… – Brum për Medioferr Duke kërkuar një pozitë më kreative të trupit tim... Plotësova me fjalë disa çaste të…

+ d'infos

sam. 11/11/2017 de 21h00 à 23h55


Pyramid of Tirana
Tirana
Albania

 AUBG Evening in Tirana, Albania

American University in Bulgaria - AUBG

AUBG comes to meet you in Tirana, Albania. We will welcome all of you at Rogner Hotel where you and your parents can talk in person to AUBG…

+ d'infos

sam. 04/11/2017 de 18h00 à 21h00


Rogner Hotel

 Panairi Klik - Ekspo Tirana 2017

KLIK EKSPO GROUP & Tirana International Fair

Ju mirëpresim në Panairin Ndërkombëtar më të madh në Shqipëri të organizuar përvit që prej 1994 nga Klik - Ekspo Group Albania. Me…

+ d'infos

Du 23/11/2017 09h00 au 26/11/2017 21h00


Palace of Congresses

 Liederabend mit Migena Gjata, Sopran

Günther Albers

Schumann-Lieder (1840) 1.Die Widmung op. 25/1 2.Die Lotosblume op. 25/7 3.Der Nussbaum op. 25/3 Brahms - Drei Klavierstücke aus op. 76 (1878)…

+ d'infos

sam. 4 novembre à 19:00


Universität der Künste Tirana
Tirana
Albania

 Tur ne Stamboll- Selanik 26 -29 Tetor 129 Euro/p

Matias Travel & Tours

Tur ne Selanik – Stamboll Datat: 26 – 29 Tetor Festat e Nentorit: 25 – 28 Nentor ; 26 – 29 Nentor Cmimi : 129 Euro/personi Dita 1:…

+ d'infos

Du 26/10/2017 03h00 au 29/10/2017 21h00


Matias Travel & Tours
Tirane e Re, Pallati perballe hyrjes kryesore te Stadiumit "Dinamo", Kati II.
1000 Tirana
Albania

 Tur 3 Ditor ne Beograd 109 Euro/personi

Matias Travel & Tours

Tur 3 Ditor ne Beograd 109 Euro/personi Date: 20 – 22 Tetor Festat e Nentorit: 24 – 26 Nentor ; 27 – 29 Nentor Dita 1: Ora 05:00, nisja…

+ d'infos

Du 20/10/2017 05h00 au 22/10/2017 21h00


Matias Travel & Tours
Tirane e Re, Pallati perballe hyrjes kryesore te Stadiumit "Dinamo", Kati II.
1000 Tirana
Albania

 Tur ne Dubrovnik 3 - 5 Nentor 79 Euro/personi

Matias Travel & Tours

TIRANE – BUDVA – DUBROVNIK – CAVTAT – KOTORR – TIRANE Hotel Adria 4* – 79 Euro/personi Hotel Rixos Libertas 5* – 135 Euro/personi…

+ d'infos

Du 03/11/2017 06h00 au 05/11/2017 21h00


Matias Travel & Tours
Tirane e Re, Pallati perballe hyrjes kryesore te Stadiumit "Dinamo", Kati II.
1000 Tirana
Albania