Interested in IP? Let's challenge you! - Altius
Business2Students Antwerpen

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 20/02/2018 de 19h30 à 23h00/strike>

TAKEOFFBAR_
Kleine Kauwenberg 17
2000 Antwerp
Belgium
Welk IP-team wordt het slimste ter wereld?
Wie weet wat Madonna en Michael Jackson gemeen hebben? Wie weet waarom rozen meer zijn dan een bloem? Wie weet waarom Aldi wel een rood-witte bierverpakking mag gebruiken, maar ABInbev geen blauwe? Kom het antwoord op deze en andere vragen te weten tijdens de ALTIUS IP-QUIZ.
ALTIUS beschikt over een toegewijd team van advocaten dat zich toelegt op adviesverlening, zowel op nationaal als internationaal niveau, in alle domeinen van het intellectuele eigendomsrecht, alsook op verschillende vormen van IP-geschillenbeslechting. Zo heeft ALTIUS een uitgebreid palmares van baanbrekende geschillen voor de Europese rechtbanken en tal van high-profile IP-rechtszaken voor de Belgische rechtbanken. Naast hun horizontale kennis van het intellectuele eigendomsrecht, hebben zij ook grote sectorervaring opgebouwd, zoals bijvoorbeeld op het domein van Life Sciences en Agri-Food.
Philippe de Jong, vennoot in dit domein en tevens onze gastspreker, zal jullie wegwijs maken in de verschillende soorten intellectueel eigendomsrecht (auteursrecht, octrooien, merken, kwekersrecht, …). Ook geeft hij advies over de mogelijke studies om je hierin verder te specialiseren. Een must voor wie gebeten is door deze rechtstak.
Nadien worden de teams gevormd en dagen we je uit om mee te quizzen. Benieuwd of jouw team het beste IP-team ter wereld kan worden? Schrijf je dan zeker in!
Er is plaats voor een 20-tal studenten. Zo snel mogelijk inschrijven is dus de boodschap ("first come, first served").
Na de inspanning is er tijd voor ontspanning. Tijdens de receptie krijg je de kans om vragen te stellen en persoonlijk kennis te maken met de advocaten van ALTIUS.
PRAKTISCH
Wanneer: Dinsdag 20 februari, 19u30
Waar: TAKEOFF, Antwerpen
Inschrijving: per mail naar info@business2students.be
Source: www.facebook.com