Brezplačno predavanje o športni prehrani z Gregorjem P. Kirschem
Fitness Center Top in Top Bar

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 19/02/2018 de 17h00 à 21h00/strike>

Fitness Center Top in Top Bar
Hraška 19
4248 Lesce
Slovenia
Vljudno vabljeni na dan odprtih vrat v Fitness Center Top in Top Bar, kjer smo za Vas pripravili izjemen dogodek. Naša vrata se bodo za vse odprla med 17.00 in 21.00 uro. Med tem bo potekala tudi degustacija izdelkov športne prehrane Proteini.si Shop Lesce.
Za Vas smo pripravili tudi akcijo IZBERI SVOJ POPUST!
Kako izbrati svoj popust ob nakupu mesečne fitness karte? Enostavno! Ob nakupu mesečne karte vam priznamo 5% popust, za dvo-mesečno karto 10% popust, za tri-mesečno karto 15% popust! IZBIRA JE TVOJA!
Gregor P. Kirsch se že vrsto let ukvarja s športno prehrano, v tujini je opravil kanadsko izobraževanje Precision Nurtition, ki velja za zelo uveljavljeno, poleg tega pa je opravil tudi dve ameriški izobraževanji. Skratka, je pravi strokovnjak na področju zdrave in športne prehrane. Na zanimiv način bo predstavil kaj so beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe in pravilno športno prehranjevanje, odgovarjal pa bo tudi na vaša vprašanja - kaj in kdaj jesti, katere so najpogostejše napake prehranjevanja, svetovanje o prehrani itd.
Vabljeni na brezplačno predavanje in promocijo športne prehrane, ki bo v telovadnici športne dvorane Fitness Center Top in Top Bar, v ponedeljek 19. 2. 2018, ob 19:00 uri. Predavanje je primerno za trenerje v športnih društvih, starše, športnike in rekreativce.
Za več informacij o predavanju in prijavo se obrnete na Fitness Center Top in Top Bar
Email: fitnesscentertop@gmail.com
Mobitel: 040 212 955
Source: www.facebook.com