FullmåneGongbad
Forandringsrommet

ven. 02/03/2018 de 18h00 à 19h30

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

Forandringsrommet
Fossen 20
1530 Moss
Norway
FullmåneGongbad i Møllebyen i Moss! - fredag 2. mars fra kl 1800 til kl 1930.
Da er det igjen tid for fullmåne og gongbad i Forandringsrommet!
Forrige fullmånegongbad ble mer enn fullbooket så lurt å være tidlig ute med å reservere din matte!
Merker du månesyklusen på kroppen? Blir du rastløs, sover dårlig, føler at ”noe skjer”, og blir litt ”crazy” og får lyst til å ule litt ved fullmåne? ;) Ja, vi mennesker, som havet, - er uten tvil påvirket av månen.
Ved fullmåne blir mange av oss mer sårbare, åpne, og følelsene er lettere tilgjengelig, så dette er en god tid for å rense ut. Noe blir fullbyrdet ved fullmåne, så det kan også være lettere å gi slipp på noe som du ikke lenger trenger.
Hvor bra passer det ikke da å komme sammen til et gongbad, som kanskje vil ha ennå større effekt på deg enn vanlig. Etterpå vil du forhåpentligvis føle deg renset og ny, og ”lykken vil komme”. (”Happiness has arrived” er betydningen av et symbol som ofte trykkes på gonger, og ikke uten grunn.)
Litt mer om gong for deg som ikke har erfaring fra før:
Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang!
Under gongbadet ligger eller sitter du på en deilig ullmatte og tar imot de helende vibrasjonene fra dette hellige instrumentet. Lydvibrasjonene fra Gongen har evne til å rense deg for stress og spenninger. Gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før, og disse lydene overgår hjernens kapasitet til å finne logikk i lyden, og ”tvinger” deg dermed til å slappe av å gi deg hen til lyden.
Et gongbad oppleves av de aller fleste som en vakker og meditativ reise. Hvis du vanligvis sliter med å slappe av, kan vibrasjonene fra gongen være til stor hjelp, og det er heller ikke umulig at du sovner under gongbadet. På tross av at lyden kan bli ganske ”stor”.
Lydmassasjen som gongen gir, virker helt ned på cellenivå i kroppen, og bidrar på den måten til å løse opp blokkeringer og fysiske spenninger i kroppen, og også til å gi slipp på mental og emosjonell bagasje.
Etterpå vil du kunne oppleve effekten på kropp og sinn som etter en god yogapraksis. Du føler deg renset og lett, for ikke å si rent lykkelig. Denne effekten kan i beste fall vare i flere dager etterpå.
Du vil først bli guidet gjennom pust og noen enkle yogaøvelser for at du skal lande, og for å få energiene til å flyte i kroppen. Deretter kommer en lang hvile som veksler mellom gongspilling og stillhet. Før du varsomt vil bli vekket opp igjen av myke koshiklokker.
Ullmatter og pledd finnes på stedet. Ta gjerne med deg pute(r) eller annet du trenger så du kan ligge behagelig i 90 min.
Hjertelig velkommen skal du være!
Sted: Forandringsrommet, Fossen 20 i Møllebyen i Moss
Tid: Fredag 2. mars, fra kl 1800 til kl 1930
Investering: Kr 300,-
Påmelding til Renée Jakobsen på epost: renee@forandringsrommet.no eller på sms: 918 45 361. + når du har Vippset beløpet til nummeret ovenfor så har du sikret plassen din.
Påmelding er nødvendig og bindende. Melder du deg på må du påregne å betale for plassen.
Gongmester og gongterapeut: Renée Jakobsen
Renée er også lærer i Core Strength Vinyasa Yoga, utdannet lærer og terapeut i MediYoga, i tillegg til å være utdannet psykodramaterapeut. Eier og driver av Forandringsrommet.
Source: www.facebook.com