Ariana Group Inc.@live in Gerila!
Gerila Bar

dimanche 25 de 21h00 à 1h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

Gerila Bar
Lokacija: Trifkovicev trg 3
21000 Novi Sad
Serbia
Dragi ljudi, uskoro imamo jedan interesantan sastav iz Osijeka, a evo šta oni kažu o sebi:
Goran Jurić, aranžer, kompozitor i gitarist, zajedno sa bubnjarem Željkom Pršom i basistom Mirkom Jurkićem formira i vodi različite projekte i bandove. U međuvremenu traži odgovarajući vokal za svoj band, imajući na umu ideju koja se već duže vrijeme „kuhala“ u njemu.
Nekoliko pjevačica sudjeluje na audicijama, ali ovaj je osječki bend Ariana Group inc. oformljen tek kada se u rujnu 2013. godine bandu pridružuje Arijana Šmit.
Goran Jurić tada originalnim pristupom popularnu/modernu glazbu uvodi u magiju jazz harmonije i improvizacije, dajući tako pop hitovima sa vrha top ljestvica „okus“ i zvuk kakav do tog trenutka nisu imali.
Rezultat je „amalgam“ jazz naslijeđa i modernog popa, kakav bi bio da se pitalo Milesa Davisa, Theloniuos Monka, ili nekog od pripadnika „modernijeg“ jazz izričaja kakav imaju Brad Mehldau, Medeski, Martin & Wood, ili Wayne Shorter.
Da bi stvorili sliku kako bi to trebalo zvučati zamislite Beyonce u aranžmanu Milesa Davisa, zamislite kako Justin Timberlake pleše i pjeva kako Benny Goldson kaže, ili kako bi Chick Corea pisao kompozicije za Shakiru.
Ako vam to nije dovoljno slikovito, jednostavno dođite na svirku :)
https://www.facebook.com/arianagroupinc
NEDELJA 25.02. u 21h
Ulaz je slobodan. Vidimo se!
Source: www.facebook.com