Ekstrakonsert - Violet Road på Moen Kulturlåve
Moen Kulturlåve

jeu. 21/06/2018 de 18h00 à 20h30

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

Moen Kulturlåve
Mellombygdveien 105
9321 Moen i Målselv
Norway
ENDELIG skal Violet Road besøke Moen Kulturlåve!!
Og ikke nok med det - de solgte ut konserten sin hos oss på under en måned, så de er så greie at de setter opp EKSTRAKONSERT!
I tillegg legger vi ut 50 billetter til ekstrakonserten forbeholdt barn under 18 år i følge med voksen til kr 100,- + billettavgift. Vi reserverer et eget område i lokalet til dere med eget vakthold, og de voksne får ikke lov til å drikke voksenbrus (alkohol) når de er i følge med barn.
BILLETTENE SLIPPES KL 12 LØRDAG 10.FEBRUAR - også de 50 barnebillettene vi legger ut.
Bandet har hatt et år i dvale, og nå er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt.
2016 var hektisk med over 80 konserter og albumutgivelse. Men Violet Road har brukt 2017 godt, til å tenke fremover og til å spille inn nytt materiale. Bandet som regnes som et av landets beste live-band er veldig klare for å spille igjen!
"Vi er så klare for å spille live som vi aldri har vært før. I 2017 har vi hvilt og jobbet med nytt materiale. Nå skal vi ut av studio, opp av dvalen og ut og spille for folk. Det er det vi brenner for og det vi alltid gleder oss til. Denne gangen sprudler det ekstra av spilleglede og entusiasme for å vise frem nytt materiale.», sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.
21.juni 2018 - Velkommen til Moen Kulturlåve.
Source: www.facebook.com