Biru Baby - Ancient Call / BLÅ [album release concert]
BLÅ

sam. 07/04/2018 de 20h00 à 23h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

BLÅ
Brenneriveien 9C
0182 Oslo
Norway
BLÅ | LØRDAG 7. APRIL 2018 | 20:00 | CC:200 | ID:20
BIRU BABY
Fra den kalde, harde vidda i nord kommer det samiske pønkbandet Biru Baby med sin helt egne stil og sound. Gruppa har blitt kalt «ufattelig», «briljant unikt» og «Babymetal på syre». 16. mars slipper de albumet Ancient Call.
Ancient Call er en 8-kapitlers reise gjennom Sápmi/Finnmark, urmennesket i en moderne verden og musikerens paradoksale tilværelse som avhengig av både kommersiell suksess og kunstnerisk utfoldelse. Ikledd en sjanger-blanding som beskrives som «Det beste fra Die Antwoord, Babymetal & The Prodigy».
Biru Baby et. 2014, har sakte men sikkert bygget opp en undergrunn-fanbase og rykte som et av Norges beste liveband som «…omtrent er villig til å dø for at publikum skal skjønne alvoret. Og leken» (Musikkjournalist Ole Jacob Hoel). Bandet har fokusert på å utvikle sitt kunstneriske uttrykk i en blanding av EP-utgivelser, musikkvideoer og surrealistiske live-opptredener. Under bransjefestivalen Trondheim Calling 2016 fikk bandet den uoffisielle tittelen «vinnerne av festivalen» blant bransjefolk, journalister og publikum.
"Dette er en gjeng som vet hvem de er, hvorfor de gjør det de gjør, og som omtrent er villige til å dø for at publikum skal skjønne alvoret. Og leken."
- Musikkjournalist Ole Jacob Hoel, Adresseavisen.
www.birubaby.com
www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no
Source: www.facebook.com