Mkdsl + Chorbika, Deterdžentlmen // 24. feb, 23h // Feedback
Feedback

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 24/02/2018 de 23h00 à 4h00/strike>

Feedback
Balkanska 2a
18000 Niš
Serbia
Marko Milošević aka Mkdsl beogradski producent, live performer i do pre par godina dj, u svetu je muzike preko 18 godina. Preko 10 godina je bio urednik muzičke emisije "Idemo na Mars" na b92 radiju.
Svoj raznoliki, prepoznatljiv i istovremeno neuhvatljiv opus Mkdsl je gradio deceniju i po kroz bavljenje dj-ingom, a nakon toga, poslednjih više od 3 godine baveći se isključivo live izvođenjem muzike. Autor je brojnih klupskih numera, muzike za filmove, izložbe, pozorišne predstave, kao i raznih dečijih pesama od kojih posebno izdvajamo obradu Duška Radovića - jedan dan moga oca. Pored rada kao Mkdsl, Marko je aktivni član 2 benda (Bojana Vunturišević i Chorbika).
Чорбика / Chorbika - ime koje je od nedavno poznato srpskoj sceni.
Sastav čine jedan Marko i jedna Jelenica koji prave muziku, tako da su bend, a pomalo i brend - od skoro poznat po organizaciji eventova, sjajnom i posebnom odabiru svetkih imena koje dovode. Ljudi koji ih poznaju dobro znaju kako ovo dvoje uživa u životu, koliko se zabavljaju, a svoju pozitivnu energiju svakako prenose i na druge.
Kako kažu, smatraju da je ono što ih najbolje definiše saradnja sa drugim ljudima. Upravo ovo su pokazali na velikoj proslavi srpske Nove godine kada su ugostili poznati izraelski sastav Red Axes. Oslonivši se na "gerila" marketing postavili su standard kada je u pitanju promocija eventova i kompletan hype oko istih.
Sada, sa ogromnom željom da ujedini umetnike i stvori zajednicu na domaćoj muzičkoj sceni, Chorbika kreće u novu avanturu. Započinje nov projekat - Chorbika records, label čiji će glavni fokus predstavljati spoj i saradnja umetnika na koje publika možda nije navikla, kako domaćih tako i stranih muzičkih imena. Zvuk njihove muzičke kuće opisuju kao mešavinu raznih pravaca: od diska i sporih ritmova, do nesto jačeg zvuka techna, posutog neodoljivim rock 'n' roll začinima.
Početak rada ovog lejbla, otvoriće singl "Zdenka" - još jedna saradnja srpskog producenta Mkdsl-a i kantautorke Kezz, a ujedno i najaviti izlazak njihovog prvog EP-a.
Deterdžentlmen - U Nišu poznatiji kao Pekeke, uz mnoge muzičke kerefeke, pobrinuće se da vam korak bude lak, želudac pun a srce čisto.
Uz flašicu deterdženta, punu dobrih namera, provešće vas kroz kuhinjska vrata naroda i krvnih sudova, pružiće ruku spasenja i užitak za sva vremena.
Ulaznice u pretprodaji: 200RSD
Cena na ulazu: 300RSD
Prodajna mesta Vintage Shop i Galileo Tours
Source: www.facebook.com