Jeff Jensen (USA) - Missy Sippy Club Concert
Missy Sippy

mar. 19/06/2018 de 20h30 à 23h30

Missy Sippy
Klein Turkije 16
9000 Gent
Belgium
⌘Gepassioneerde blues peformer met gouden vingers⌘
In 2011 verhuisde Jeff naar muzikale broeihaard Memphis (Tennessee), zonder plan, zonder job, zonder band… In een paar jaar tijd werkte hij zich vanuit het niets op tot een van de opmerkelijkste blanke blues artiesten van het moment. Een Jeff Jensen concert kenmerkt zich door gevaarlijke hoeveelheden passie en spelplezier, hevige energie uitbarstingen afgewisseld met bezwerende rustmomenten en door een verbluffende gitaar sound. Jeff speelt met de verfijning van de oude Chicago blues grootheden, evoceert de spirit van Peter Green en voegt daar een onvervalste dosis eigen touch aan toe. Beslist te ontdekken!
⌘⌘⌘
Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 100 zitplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.
⌘Tickets⌘
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en jongeren (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van ID-kaart).
Source: www.facebook.com