Plantarea si Lansarea Intentiilor pentru anul 2018 ~ Craiova
Harmony Wellness Center

sam. 24/02/2018 de 11h30 à 18h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Harmony Wellness Center
Str. Crisului , nr. 19 ( vis a vis de Liceul Petrache Triscu)
200391 Craiova
Romania
Anul 2017 a marcat un nou inceput de ciclu, fiind un moment "cheie" in care lucrurile au dea semne ca au nevoie sa fie intelese (la alt nivel), schimbate si alchimizate.
Pentru fiecare in parte, acest moment 0 din punct de vedere numerologic, a inceput la data lui de nastere si se va continua pana in 2018 la aceeasi data.
Acest NOU INCEPUT, genereaza POTENTE uriase dar uneori si aglomerari intense; deoarece suntem impinsi de la spate sa facem MULTE schimbari in modul nostru de A FI, pentru a ajunge la ceea ce suntem cu Adevarat si ceea ce avem de facut!
Urmatorul PAS important, in ANUL 2018, este de ACTIUNE SI MANIFESTARE, alchimie, asimilare si aplicare!
Energiile astrale si planetare sustin manifestarea tuturor Darurilor descoperite sub cheia anului 2017, cele care au fost constientizate sau vor urma.
Ne intalnim Sâmbătă 24 februarie, la un atelier alcatuit din 3 parti, in care vom lucra CONCRET si eficient pe intentiile si obiectivele setate in acest an, dar mai ales cu NOI, cei care le hotaram si lansam. In acest fel avem posibilitatea de a adauga vietii noastre elementele necesare care sa sustina manifestarea si aplicarea lor practica, astfel incat intentiile sa aibe puterea sa ne creeze o noua realitate!
Pentru indeplinirea obiectivelor la care nu am ajuns inca, este nevoie sa schimbam modul in care ne manifestam IN PREZENT. Si aici ma refer atat la ganduri, comportament, emotii, vibratie si la tot ceea ce emitem catre Univers, cat si la modul in care NE MOBILIZAM pentru ceea ce ne dorim cu adevarat sau stim ca avem de facut!
Continua perioada sustinuta d.p.d.v energetic, in care PUTEM intelege in profunzime aspecte esentiale ale vietii, in care ne redescoperim, renastem, iesim dintr-o zona de acumulari, lectii si tensiuni, astfel incat sa ne putem manifesta plenar virtutile si darul de CREATOR!
De la acest nivel de Creator, modul in care abordam intentiile noastre cat si pasii facuti in directia lor, au roluri foarte importante in acordarea cu energetica a noii etape!
Manifestarea noastra pe toate structurile (fizic, mental, emotional, spiritual, relational) determina realitatea pe care o creeam in jurul nostru si acest lucru devine determinant in pragul noul an!
Din acest motiv, va propun cateva idei de a deveni versiunea cea mai buna a noastra, AICI SI ACUM, capabila sa MANIFESTE concret, puternic, sistematic si organizat, tot ceea ce Sufletul stie ca are de manifestat!
IN CADRUL ATELIERULUI:
1. Setam si prioritizam clar obiectivele pentru anul 2018;
2. Intelegem diferentele intre vis/dorinta - intentie - obiectiv
3. Discutam si constientizam implicatii importante legate de modul in care ne raportam la propriile obiective, necesitati, dorinte.
4. Schimbam constient MODUL de emisie legata de intentiile noastre, spre frecventa pozitiva.
5. Invatam sa creeam prin recunostinta si intentie clar manifestata
6. Ne acordam frecventa cu cea Divina, manifestata prin Noi.
7. Ne centram si re-setam prin meditatie ghidata cu boluri tibetane si frecventa EU SUNT pentru noi implementari positive, sustinute vibrational, in intregul nostru sistem!
8. Plantam seminte de flori reprezentand obiectivele nostre pentru anul 2018, pe care le vom uda apoi cu apa incarcata vibrational
.........................................................................................................
PROGRAM:
11.30 - 13.30 - PRIMA PARTE ~ 2h ~ ATELIER setari Obiective
Vom imbina si integra discutii sugestive, listute, desene, constientizari, prin care lucram cu intentiile noastre pentru anul 2018:
- Descoperim, constientizam, si formulam optim dorintele si intentiile benefice principale pentru 2018
- Prioritizam obiectivele si le notam pe cele asupra carora vom lucra.
- intelegem diferentele intre dorinta, idee, intentie si obiectiv;
- stabilim obiective concrete
- notam puncte principale legate de obiectivul nostru
- intelegem modul in care ne raportam la ele cat si la noi, cei care suntem cu si fara acele intentii setate / realizate (PLAN MENTAL)
- Intelegem modul diferit in care, ceea ce suntem, gandim, manifestam ne creeaza realitatea inconjuratoare!
- "Istoria" Numelui Divin EU SUNT.
- Rescriem obiectivele in alt mod, adaugandu-le un plus de constienta si prezenta.
-- Facem diferenta intre emotii corozive / contructive cat si ceea ce atrag ele. Emitem constient emotiile constructive care sa sustina creearea unui viitor dorit. (PLAN EMOTIONAL)
13.30 - 13.45 PAUZA si reorganizarea salii cu saltelute pentru meditatie
13.45 - 15.45 PARTEA A DOUA ~ 2h ~ MEDITATIE
- Continuam cu o meditatie ghidata de centrare manifestare plenara a Divinitatii din noi si recunostinta pentru Viata si Darurile primite pe care le-am manifestat sau urmeaza sa le manifestam.
- Ne armonizam cu sunete sacre ~ folosim BOLURI TIBETANE si freecventa Numelui Divin EU SUNT ~ (I AM THAT I AM)
- Ne resincronizam cu Misiunea noastra, deschizandu-ne perceptiile catre Drumul pe care sufletul nostru stie ca il avem. Ne dam voie sa intelegem si sa acceptam constient pasii pe care ii avem de facut;
- Descoperim, recunoastem si manifestam POTENTIALUL CREATOR din structurile noastre, lasandu-i Spatiu sa se manifeste pentru a putea manifesta si atrage tot ceea ce ne este necesar pe Drumul nostru. (PLAN SPIRITUAL)
15.45 - 16.30 ~ PAUZA de masa 45min
16.30 - 17.30 ~ PARTEA A TREIA (1h) - EXPERIMENT si PLANTARE propriu-zisa.
- facem un experiment de CIMATICA obervand ce se intampla cand sunetele emise de bolul tibetan intra in contact cu apa, vibratia creand o anumita miscare a particulelor de apa.
In acelasi timp, apa va fi incarcata energetic pentru a uda mai tarziu semintele plantate.
- Vom planta semintele diferitelor flori, metaforizand obiectivele noastre, aflate in acest moment la planul de ganduri-idei-necesitati-dorinte. Astfel, le dam posibilitatea sa "rodeasca" in planul fizic, incoltind, inverzind, inflorind, implicand puterea creativa si de sustinere a PAMANTULUI in realizarea planurilor noastre.
In acelasi fel ne dorim ca ideile noastre sa gaseasca TERENUL FERTIL pe care sa le putem planta, pentru a putea CULEGE in viitor REZULTATE reale si schimbari optime!
Plantarea propriu-zisa (pentru care vom avea nevoie de seminte, ghiveci, pamant, apa, manusi, intentie, energie, zambete si maini harnicute) va reprezenta DECLANSAREA ACTIUNILOR CLARE, punctate, necesare pentru a putea primi roade in viitor!
*** TOATE MATERIALELE vor fi asigurate de noi !
17.30 - 18.00 - FEEDBACK, sugestii, CONCLUZII si incheiere.
Multumim ghizilor si implementam beneficiile intalnirii
* In functie de dinamica momentului, a grupului si a egregorului, etapele pot fi schimbate ca ordine sau imbunatatite, urmand ghidarea pe care o vom primi.
INTENTIA este sa prioritizam obiectivele, sa optimizam gandurile, emotiile, sa acordam vibratia noastra vis-a-vis de orice intentie.
Prin exercitii, meditatii si semintele propriu-zise, crestem puterea de manifestare a pasilor spre obiectivele noastre, prin implicare COLECTIVA, SUSTINUTA, pe fiecare din planurile fiintei noastre.

Participare pe baza de INSCRIERE la :
- tel: 0775.34059 /0721 536 836 Harmony Wellness Center
CONTRIBUTIE ~ 180 RON
Pentru înscriere este necesara plata avansului de 50 %
Vor fi incluse: materialele necesare: ghiveci, semintele variate din care veti putea alege, manusi, folie de plastic, pamant, apa incarcata vibrational cat si folosirea sunetelor terapeutice.
Atelier facilitat de:
Vergitsis Eliza Maria ~ Consilier Dezvoltare Personala, Formator, Kinetoterapeut, Terapeut in terapii alternative, Terapie prin Sunet Acutonics si Fibonaci (3 ani), practician Respiratie Constienta (3 ani), Inforenergetica grad 9 (13 ani), consultant Remedii Florale Bach ( 7 ani)
Va asteptam cu drag sa creeam impreunna o experienta inedita !
Source: www.facebook.com