Prin Poarta Vânturilor spre Lacul Vulturilor
Oxigen

sam. 21/04/2018 de 6h00 à 22h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Nehoiu Județul Buzau
Oxigen te invită la sfârșit de aprilie pe un tărâm al legendelor, aflat în Munții Siriului: Poarta Vânturilor și Lacul Vulturilor.
Despre lacul situat la 1420 m, numit și Lacul Fără Fund, amintește Alexandru Vlahuță în România pitorească, spunând că primăvara vulturii veneau la lac pentru a bea apă ca să întinerească şi pentru a-și învăța puii să zboare.
Dacă ți-am trezit curiozitatea, te așteptăm să vii alături de noi!
Program:
Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii. Ne îmbarcăm în autocarul bucuriei și pornim pe ruta București – Ploiești – Nehoiu – Crasna.
Pașii ne vor purta pe poteci largi și înierbate până într-o poiană largă, de unde vom putea admira Munții Ciucaș și Culmea Mălâia.
De aici, drumul continuă lin până în Șaua Poarta Vânturilor, locul unde se spune că se întâlnesc curenții de aer din Carpați. Până la Lacul Vulturilor mai este doar puțin, iar priveliștile generoase vor concura cu frumusețea luciului apei.
După o binemeritată pauză de odihnă, masă și poze, încărcați de frumusețea și sălbăticia munților, ne vom întoarce în Crasna.
Vom ajunge în București în jurul orei 22:00.
Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru: https://www.oxigentour.ro/Excurie-LaculVulturilor-PoartaVanturilor
Source: www.facebook.com