ALTAR Concert Aniversar / Flying Circus Cluj / +Times of Need
Flying Circus Cluj

samedi 24 de 20h00 à 23h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Flying Circus Cluj
Strada Universității, 3
400091 Cluj-Napoca
Romania
CLUJ! Pe 24 Februarie sarbatorim impreuna 27 de Ani de Rock!
Povestea Noastra merge mai departe alaturi de VOI!
Invitati: Times Of Need si Dudu Isabel
ALTAR Romania:
Infiintata in anul 1991 la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din tara, devenind in scurt timp un adevarat fenomen al rockului romanesc.
Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol in istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in tara si strainatate, formatia fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa 27 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate si iubite trupe rock din Romania
ALTAR: Andy Ghost - voce; Teo Peter, Jr.- chitara bass, voce; Damian Donca- chitara; Allen B. -tobe
https://www.facebook.com/altar.ro/
Times Of Need (Southern/Groove Metal Band)
Times of Need este o trupă de Southern/Groove Metal din Cluj-Napoca (România) formata din Mr. Propper (ex. Truda), Razvan Usineviciu, Adrian Turcu (ex. Betrayer) si Ricco Kave (ex, Truda, Cash) Muzica este extrem de energică și in your face, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, influențele fiind în mare parte de peste ocean.
Source: www.facebook.com