Curs de sexualitate constienta cu Liana Buzea
Suntuncopac- Yoga Studio & more

ven. 2 mars à 19:30

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Bucarest, Romania
Bucharest
Romania
Dragă copacule,

În luna februarie te invit la o clasă de sexualitate în cadrul căreia să explorăm împreună o latură profundă și frumoasă a universului tău interior: sexualitatea.

Alături de Liana, sex coach, care a mai venit în comunitatea noastră cu clase delicioase, aprofundăm acum Vocea Erotică. Cu bucurie, relaxare și deschidere la exprimarea noastră vocală.

Liana a ales această parte pentru a ne oferi o ocazie practică și plină de joacă să ne deschidem spre a ne exprima pasiunea în cele mai inedite și pure forme.

Clasa va avea o serie de aplicații practice simple prin care ne exersăm abilitatea să ne exprimăm vocal (prin diferite modalități onomatopee, interjecții, cuvinte sau cântec) pentru a ne familiariza cu sunetele vocii noastre, cu abilitatea noastră de a ne exprima stările interioare prin intermediul vocii noastre și să nu în ultimul rând să ne asumăm această formă de exprimare a noastră în intimitate.

Clasa este dedicată atât femeilor cât și bărbaților, indiferent că vin însoțiți de partener sau pe cont propriu.

Beneficiile acestei clase sunt:
- înțelegerea diferitelor forme de exprimare vocală și înțelegerea deosebirii de exprimarea verbală
- o perspectivă de joc în exprimarea vocală în intimitate
- asumarea exprimării vocale în raport cu un grup de oameni care vin să lucreze acest aspect
- oportunitatea de a co-crea un spațiu sincer, autentic și plin de joc într-un grup de oameni cu o căutare comună

Dialogul, jocul și sprijinul în procesul de învățare reprezintă sursa dezvoltării noastre sexuale, un concept pe care Liana îl promovează de peste un an de zile în România.

Majoritatea dintre noi ne dorim o viață intimă dinamică, exploratoare, pasională, împlinitoare și care să sporească legătura cu partenerul sau partenera de viață. În cadrul workshop-urilor pe care Liana le susține devenim familiari cu această atitudine și perspectivă pentru relația proprie. Acesta este fundamentul pentru a relaționa mai frumos și armonios în intimitatea noastră sexuală.

Facilitatorul va fi Liana Buzea, coach în sexualitate.
În 2014 Liana a început să meargă pe calea dezvoltării sexuale. Atât pentru sine cât și pentru oricine altcineva interesat să își dezvolte partea aceasta vieții. Formarea ei curentă este în sexological bodywork (coaching în sexualitate somatică - legată de corp și modul în care corpul înțelege și resimte plăcerea), o certificare fondată în California, 2001.
Misiunea Lianei este să ofere un cadru celor care doresc să își extindă nivelul de înțelegere a sexualității prin cunoaștere, tehnici și aplicarea conștientă a acestor lucruri.
Asumarea propriei sexualități în integritate, iubire și compasiune ne va transforma încet și gradual. Să îți accepți autenticitatea sexuală este un cadou frumos pe care Liana te poate ajuta să ți-l oferi ție însuți. În acest proces transformarea reală poate să aibă loc.


Pe Liana o puteți găsiți pe website-ul ei bilingv, www.lianabuzea.ro, pe care postează periodic resurse despre sexualitate și erotic cât și despre drumul dezvoltării sexuale.
INVESTITIA TA
Accesul se face consumand o intrare din abonamentul de 5 sedinte ( 200 ron) sau 8 sedinte (280 ron) la yoga, dans constient, dezvoltare personala sau achizitionand o intrare separata de 50 ron.
Adresa este Calea Victoriei 26, mansarda etaj 2.
Ps: prelungesc abonamentul tau pe perioada plecarii mele in India


data: 9 februarie 2018
locul: Suntuncopac - yoga studio & more
program: 19:30 - 21:00
înscrieri și detalii de plată la adresa: suntuncopac@gmail.com sau mesaj facebook
Namaste!
Source: www.facebook.com