Crveni krug globalnog sestrinstva
Centar Staze

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 15/02/2018 de 20h00 à 22h00/strike>

Centar Staze
Nova Ves 83
10000 Zagreb
Croatia
Draga sestro,
Pozivam te u naš Crveni krug, mjesto na kojem se možeš opustiti, inspirirati, otvoriti, iscijeliti, osnažiti, uživati, pozvati ekstazu u svoj život i konačno punim tijelom i dušom uživati u tome što si ŽENA!
Crveni krug je dio mnogo većeg kruga Globalnog sestrinstva, u kojem se svakog mladog mjeseca- jednom mjesečno, žene iz svih krajeva svijeta okupljaju u ženskim krugovima i slave svoju žensku bit.
Nevjerojatne stvari se pokreću kad se okupe žene i pokrenu svoju iskonsku energiju bez straha i zadrške.
Svrha internacionalnih ženskih krugova u vrijeme mladog mjeseca je izravno manifestiranje i svjesno jačanje ženske energije na planeti Zemlji. Žene su mudre iscjeljiteljice srca Zemlje.
Tema Crvenog kruga ovaj mjesec je Inspiracija i vizija- nalazim svoje mjesto u svijetu slijedeći ljubav i mudrost u sebi..
Na Crvenom krugu prisutne smo kao žene, dijelimo svoju energiju i iskustvo u krugu, plešemo, dišemo, dodirujemo stopalima Zemlju, otvaramo vrata nadahnuću i slikamo svoje unutarnje slike.
Večer će biti nježno vođena, i moći ćeš uživati dragocjenoj podršci svih okupljenih žena.
Na kraju večeri podijelit ćemo naše misli i osjećaje u krugu.
Naše okupljanje završit će u 22h.
Participacija: 30 kn
Prijave su obavezne zbog ograničenog kapaciteta prostora, a prijaviti se možeš putem prijavnice na stranici http://centarstaze.com/hr/radionice/, link na prijavnicu je ispod teksta o Crvenom krugu.
VAŽNO: Molim Te da se ne prijavljuješ ukoliko nisi sigurna da možeš/želiš doći, tako da ne uskratiš mogućnost ženama koje zaista žele doći da to i učine. Hvala na razumijevanju!
Više o Centru Staze , o meni i radionicama za osnaživanje žena koje vodim možeš pročitati na www.centarstaze.com
Dolazak na Crveni krug također je prilika da me upoznaš i osjetiš energiju na mojim art terapijskim radionicama za žene - a sljedeća je ciklus Evin Vrt i počinje 21.2. 2018., kao i čarobni ljetni retreat "Rođenje Venere" koji će se ponovo održati na Šolti od 17. do 24.6. 2018.
Veselim se tvom dolasku. Tvoje mjesto čeka te u Krugu.
Vidimo se uskoro.
Andrea
Ukoliko želiš, slobodno podijeli ovaj event s drugim sestrama... :)
Source: www.facebook.com