Jóga futóknak
Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 16/02/2018 de 17h30 à 19h30/strike>

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely
Tiszasor 32.
6060 Tiszakécske
Hungary
Futás és jóga, két teljesen más dinamizmusú mozgásforma és mégis általában kézen fogva járnak :-). Futás, (biciklizés vagy gyaloglás) során ugyanazokat a mozdulatokat ismételjük hosszan újra és újra, még ha vannak mindenféle akadályok is az úton, a mozgás lényege és a terhelés ugyanaz marad. Ugyanazok az izmok terhelődnek, rövidülnek még más izmok háttérbe szorulnak.
A jóga segít ezt a felborult egyensúlyt visszaállítani. Az ászanák gyakorlásával a megrövidült izmok rugalmasságát őrizhetjük meg, de nem csak a nyújtás fontos hanem az erősítés is, hiszen futás során az erős 'core' izmok adnak a testnek stabilitást.
A másik fontos tényező amiért ezt a két sportot általában ugyanazok az emberek űzik, hogy a mozgás során valami másra is rátalál az ember. Önmagad megismerésének és a gondolatok rendezésének mindkettő teret ad és talán ez a válasz arra hogy miért húzol futócipőt újra és újra. :-)
A foglalkozás kb 2 óra, mely tartalmaz erősítő, nyújtó ászanákat, átbeszéljük mire kell figyelni futás során és hogyan kezeljünk egy sérülést.
Kérlek jelezd előre ha szeretnél részt venni.
A gyakorlás ára: 1500 ft
Source: www.facebook.com