Shaktitanssi: Elementtien voima
Yoga Nordic - Helsinki

dim. 08/04/2018 de 14h00 à 17h00

Fuseau horaire : Helsinki (GMT+02:00)

Yoga Nordic - Helsinki
Urho Kekkosenkatu 1
00100 Helsinki
Finland
Shaktitanssi ammentaa monista eri tanssityyleistä sisältäen erilaisia vaiheita, kuten venytyksiä, energisoivia liikkeitä, vapaata tanssia, meditaatio-osuuksia sekä syvärentoutumista. Shaktitanssia kutsutaan toisinaan myös myös tanssin joogaksi, jossa tanssi on jooginen työkalu kehon energioiden stimuloimiseen ja tasapainottamiseen sekä elinvoiman lisäämiseen. Hengitys, liike, kaunis musiikki, hiljentyminen sekä rentoutuminen yhdistyvät kaikki ainutlaatuisella tavalla.

Elementtien Voima - Shaktitanssin työpajassa ( Yoga Nordic Kamppi ) kello 14-17
matkaamme ja leikittelemme elementtien, eli maan, veden, tulen, ilman ja eetterin kanssa. Pureudumme kunkin elementin ominaisuuksiin liikkeen kautta. Nämä viisi elementtiä on löydettävissä kaikkialta luonnossa ja myös meistä itsestämme. Niimpä niiden harmonisointi energiatasolla tasapainottaa ja eheyttää meitä suuresti.
Työpaja sisältää lyhyen teoriaosuuden, mutta on pääosin kokemuksellinen. Työpaja soveltuu kaikille kehollisuudesta, joogasta, tanssista, luovasta liikkeestä ja henkisestä kasvusta kiinnostuneille miehille ja naisille, jotka ovat valmiita hieman heittäytymään turvallisessa ohjauksessa. Varusteet: mukavat vaatteet, joissa voi liikkua, vesipullo, ja halutessasi myös muistikirja.
Yhden työpajan hinta on 45 euroa. Liput paikanpäältä 55 euroa.
Ohjaajana Anu Ramjas
Anu Ramjas on sertifioitu shaktitanssin opettaja ja oman elämänsä tanssija. Shaktitanssin lisäksi Anu opettaa myös kundaliinijoogaa,valmentaa ( ICF certified business coach, Vapaa tie valmentaja, Kehto koulu) sekä ohjaa erilaisia koulutuksia ja kursseja. Anu Ramjas opetti kundaliinijoogan lisäksi Shaktitanssia myös Natural High Healing Festivaaleilla 2017
Paikkasi pääset varaamaan tästä:
http://bit.ly/2nleM75
Lue lisää
https://about.me/anuramjashttps://rakkaudensoturi.com/2016/04/20/tanssi-vaikka-et-osaa-2/comment-page-1/
https://www.shaktidanceacademy.com
Source: www.facebook.com