byron - Live la Kripton
Kripton Club Pub & Grill

samedi 24 de 22h00 à 1h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Kripton Club Pub & Grill
Str. Crisan 8
220056 Drobeta-Turnu Severin
Romania
Pe 24 februarie, ia-ţi prietenii şi hai la #Kripton! Te aşteaptă un concert energic cu trupa byron!
Cu siguranţă îi ştiţi şi le fredonaţi cântecele, căci byron sunt activi de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate și 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât și în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBO şi au filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”.
byron – Marea (live)
https://www.youtube.com/watch?v=xV_rkvLsvPc
Când byron au avut primul concert, pe 1 decembrie 2006 (sold-out la Lăptăria Enache), solistul și compozitorul Dan Byron era deja cunoscut pe scena alternativă românească grație activității în trupe precum Urma și Kumm. Ceilalți membri nu erau nici ei străini scenei rock – de exemplu 6fingers (clape) era activ la nivel european cu trupa de metal Magica. În timp, byron şi-au definitivat sound-ul cameleonic, bucurându-se în prezent de o sonoritate recognoscibilă la intersecția unor genuri precum alternative rock, art rock sau progressive.
byron înseamnă:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu "6" Mitrofan – voce, clape, chitară
Dan Georgescu – chitară
László Demeter - bass
Ovidiu Cristian – tobe
www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic
Bilet acces 30 lei. Biletele se pot achizitiona zilnic intre orele 11 -20 din str. Crisan nr. 8, Kripton Club Pub&Grill. Rezervari la tel 0753241035 sau pe. www.kripton.ro. La acest eveniment este interzis accesul persoanelor sub 14 ani!
Source: www.facebook.com