Expozitie ” Margarita Bodarev Art” la HOF CAFE
HOF CAFE

Du 03/03/2018 12h00 au 10/03/2018 15h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

HOF CAFE
14 Piața Sfatului
500025 Brasov
Romania
Margarita Bodarev, artistă autodidactă, pune în prim plan figura feminină, exprimată în stări variate prin emoții și sentimente, stări de spirit. Inocente, pasionale, liniștite, tulburi, misterioase, fiecare personaj este plasat în propriul său univers. Artista se inspiră din propriile trăiri și experiențe din prisma unei femei în societatea contemporană.
De la o vârstă fragedă, Margarita a cochetat cu diverse tehnici de picturi, de la creioane grafice, la pastel și vopsele de ulei, altfel, orice avea la îndemână.
La 16 ani a decis să urmeze studiile de arhitectură, însă ulterior s-a răzgândit, specializându-se în domeniul economic. Dorința de a se exprima grafic a reapărut peste ani, neputând fi inhibată. În momentul de față pictează și desenează în special cu creioane, acuarelă și pastel.
La vârsta de 28 de ani, artista lucrează în mini studioul amenajat în locuința sa, unde trăiește împreunî cu soțul și băiețelul.
Arta, cum spune ea, este propria legatură, comunicare cu lumea exterioară.
În perioada 3 martie - 3 aprilie 2018, ai ocazia să îi admiri tablourile pasionale în HOF CAFE, Piața Sfatului nr. 14, Brașov.
Source: www.facebook.com