Bevezetés az Ashtanga jóga Mysore gyakorlásba
Nijama Jógastúdió

Du 21/02/2018 08h30 au 28/03/2018 10h00

Fuseau horaire : Budapest (GMT+01:00)

Nijama Jógastúdió
Szabadság tér 11.
2030 Érd
Hungary
Szeretnéd megismerni és kipróbálni az Ashtanga-jógát úgy, ahogyan szülővárosában, Mysore-ban oktatják? Kezdd a nulláról, és két hónap alatt válj ashtangivá!
A tanfolyam 6 alkalmas reggeli astanga jóga gyakorlás, mely amellett, hogy intenzíven átmozgat, megalapozott tudást ad az akár otthoni, akár a mysore órákon való biztonságos, önálló gyakorláshoz.
Az astanga jóga ma is gyakorolt formája T. Krishnamacharya egyik tanítványának, Sri K. Pattabhi Jois-nak köszönhetően vált ismertté az egész világon.
A hatha jógának e speciális irányzata, több kötött gyakorlatsorból áll, melyek kitartó, rendszeres gyakorlása helyreállítja a fizikai test egészségét, egyensúlyát, tisztítja, méregteleníti a testet és az idegrendszert.
A gyakorlás főbb princípiumai a speciális, mély légzéssel összehangolt mozgás (vinyásza) az energetikai zárak (bandha) és a fókuszpontok (dristi). Mindezek együttes használata az ászanák kötött sorrendjének gyakorlása során beindítják a test tisztulási folyamatait és segítenek lecsendesíteni az elmét. Dinamikus, erőteljes, ugyanakkor lágy gyakorlás is, egyfajta mozgásos meditáció, életkortól, fizikai képességektől függetlenül bárki számára gyakorolható.
Az astanga jógát tradicionálisan mysore stílusban oktatják, ami bár csoportban zalik, mégis a leginkább személyre szabott módja a fejlődésnek. Az oktató verbálisan és érintéssel egyaránt igazít és informál, minden egyes gyakorlót a saját ütemében, biztonsággal vezetve végig a gyakorláson.
A tanfolyam oktatója Riebelné Pfundt Anita
Helyszín:
Időpontok: 6 egymást követő szerda (feb.21.-márc.28.) 8:30-10:00ig
Részvételi díj: 12000 Ft
A tanfolyam résztvevőinek lehetőségük nyílik a hét többi napján is gyakorolni Anita vezetése alatt, és jógabérletüket 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
Ha esetleg anyagi okokból nem tudnál jönni, kérlek mindenképpen jelezd, megoldjuk.
A tanfolyam kezdését megelőző szombaton (február 17.) 14:00-17:00 "A légzés ereje - az astanga jóga" workshopot tart a tanítóm: Nadia Abdulwahab
10% kedvezmény jár a workshopból a február 21.én kezdődő tanfolyam résztvevőinek.
Részletek: https://www.facebook.com/events/193035864613873/
A tanfolyamra és workshopra bejelentkezés szükséges, nem elegendő az "ott leszek" vagy "érdeklődök" jelölés, hálásan köszönjük.
Várlak szeretettel: Anita
Jelentkezni: Facebook üzenetben vagy a 30/5450-722es telefonszámon.
Source: www.facebook.com