Nana & the Gang at bar club ADAMS
БАР-КЛУБ "ADAMS"

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 16/02/2018 de 22h00 à 1h00/strike>

БАР-КЛУБ "ADAMS"
ул. Ангиста 6
1527 Sofia
Bulgaria
Nana & The Gang се завръщат в БАР-КЛУБ "АДАМС" в обновен състав!! Свежи и надъхани, Нана и нейните музиканти ще ни представят изцяло авторски концерт!
Nana & The Gang е основана през 2008-ма година по идея на Илияна Йорданова (Nana). Групата стартира първоначално с името "5-то чувство" и поема по пътя на клубните участия с авторски парчета и интересно направени кавъри с авторски аранжименти. През годините, бандата е обиколила рок заведенията в цялата страна, участвала е на редица фестивали, нейни парчета са били част от саундтрака на български филми. С времето през групата са минали много музиканти, като всеки от тях е допринесъл за развитието на бандата със своята музикантска и творческа енергия. Наскоро Nana изцяло поднови състава си с интересни и доказани музиканти, като бандата вече има единствено авторски репертоар. След публичния успех на парчета като “Роден с късмет”, “Ларви” и “Нов роман”, Nana & The Gang работят върху нови идеи, на финалната права и чакащи за реализация са няколко песни, а успоредно творческият процес не спира. До края на годината бандата ще издаде дебютния си албум, а само до дни ще е готов и видеоклипът на “За първи път”.
Nana & The Gang са: Илияна Йорданова (Nana) – вокал, Цветан Дацов – китари и клавир, Стефан Денис – китари, Мирослав Гайдарски – бас, Владислав Зидаров – барабани.
Начало: 22:00 часа
Вход: 7,00
Телефон за резервации: 0878 100 112
Резервациите се пазят до: 21:30 часа
Source: www.facebook.com