Csoportos blokkoldás-anyai minta oldása,női teremtő erő,intuíció
Reikiréka

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 16/02/2018 de 15h00 à 17h00/strike>

Bábolna, Komárom-Esztergom County, Hongrie
2943 Bábolna
Hungary
ÚJ! - Csoportos Blokkoldás
A jövőben havi rendszerességgel...
Mai téma: NŐI teremtő erőnk felszabadítása, anyai minta oldása, a női oldalunk harmonizálása
2018. a Teremtés Éve lesz, ezért különösen fontos, hogy ne akadályozzuk magunkat a haladásban, teremtésben és a BOLDOG-ulásban.
Mindannyiunkban dolgoznak negatív tudatalatti programok, amik belső akadályokként blokkolnak minket, visszatartanak attól, hogy a tervezett vagy vágyott módon haladjunk előre az életünkben és elérjük a céljainkat, így akadályozzák azt, hogy kiteljesedjünk és EGÉSZ-ek, illetve EGÉSZ-ségesek legyünk.
A blokkoldás célja: felismerni és tudatosítani ezeket a blokkokat, programokat, megszüntetni őket, fordulatot elérni és sikeres teremtéseket elindítani.
A program elején húzunk tarot kártyát, melynek során felteheted azt a kérdést, ami jelenleg a legjobban foglalkoztat. A kártya és a szimbólum alapján kapsz egy rövid választ és az ezzel kapcsolatos blokkokat oldjuk Benned a továbbiakban.
Miért jó a csoportos blokkoldás?
Miközben tarot kártyát húzunk és beszélgetünk a meditáció előtt, teremtek egy különleges energetikai légkört, melyben az energiáink összeadódnak és felerősítik egymást, így a résztvevők egymás blokkjait is oldják a teljes program alatt.
A program díja: 6.000,- Ft
A részvételnek előfeltétele nincs, de részvételi szándékodat, kérlek, a reiki@reikireka.hu email címen, Messengeren vagy a 30 914 6764 számon jelezd felém.
Szeretettel várlak!
Source: www.facebook.com