NLP coaching - gratis informasjonsmøte!
Bergen Stressmestringssenter

jeudi 18 de 18h00 à 20h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

Bergen Stressmestringssenter
Strandkaien 18
Bergen
Norway
I samarbeid med Ålreitt Institutt AS ønsker vi velkommen til et gratis og uforpliktende informasjonsmøte om utdanningstilbud innen NLP og coaching her i Bergen.
Vår samarbeidspartner, Ålreit Institutt, har lang og bred erfaring innen coaching. De utpeker seg som profesjonell, med høy faglig kompetanse og med stor interesse for hver enkelt deltakers utvikling.
I 2018 er det for første gang satt opp to ulike typer utdanninger.
Det ene er den klassiske NLP Practitoner, hvor hovedfokus er kommunikasjon, selvutvikling og ledelse. (Klassisk NLP Practitioner). Dette studiet er særlig egnet for deg som ønsker egen utvikling samtidig som du tilegner deg teknikker og verktøy til bruk for deg personlig, men også innen for dine profesjonelle roller.
Det andre tilbudet, NLP Leadership Practitoner, rettet seg særlig mot deg som er leder og som ønsker å lære deg de samme verktøyene, men med fokus på din rolle som leder og ditt lederskap. Her vil du kunne utvikle en coachene lederstil og samtidig få integrert en coachende lederstil i din arbeidshverdag.
Begge utdanningen er et ledd i en 3-trinns coachingutdanning som leder til tittelen DNCF sertifisert coach (en godkjenning fra den norske coach forening).
Begge utdanningene avsluttes med egen selvstendig sertifisering, og kan tas uavhengig av trinn 2 og 3.
Ønsker du å høre mer?
Da ønsker vi deg velkommen til to inspirerende og spennende timer! Vi åpner selvsagt opp for spørsmål og aktiv deltakelse fra alle som møter opp.
HUSK PÅMELDING: info@alreit.no
Source: www.facebook.com