Charlotte Thorstvedt & Nils Noa // Sweat Shop: Fruit
THE VILLA

samedi 20 de 23h00 à 3h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+01:00)

THE VILLA
Møllergt. 23
0179 Oslo
Norway
Charlotte og Nils har vært bookere sammen på The Villa og spilt mang en gang sammen både på Villa og rundt i verden. Charlotte har nå base i Berlin hvor hun bor og spiller regelmessig på Berlins mange klubber. Hun har også startet et nytt plateselskap med sin partner Einzelkind. Som DJ har hun en leken og rytmisk spillestil med røtter fra Berlin, Detroit, Chicago og Oslo.
Nils booker og spiller fast på The Villa og har gjort det nå i 10 år. Hans tilnærming til Djing er rytmisk med innslag fra ulike musikalske kulturer fra øst og vest. Han driver Troll Records med Christian Sol, og skal snart starte et helt nytt label i 2018. Sjekk ut hans siste DJ-miks her:
https://soundcloud.com/nils-noa/mix-dec-2017
Og hans siste utgivelse her:
https://open.spotify.com/album/6O33UE0ksfQYj5Yx6usYRy
Inne i Sweat Shop spiller Fruit fra Island.
Info:
"Anton Örn Sandholt A.K.A. Fruit har været aktiv som komponist og producer i 5 år. Dog debuterede islændingen først i juni 2017 med et live-set på Jolene Bar i København. At lave smuk musik er hans drive og hovedfokus, og i 2017 har Fruit’s musik floreret på både ØEN Recs’ Compilation Tape og Osco Radio. Hans debut EP udkommer på Twin Cities label i December. Anton Örn Sandholt A.K.A. Fruit har været aktiv som komponist og producer i 5 år. Dog debuterede islændingen først i juni 2017 med et live-set på Jolene Bar i København. At lave smuk musik er hans drive og hovedfokus, og i 2017 har Fruit’s musik floreret på både ØEN Recs’ Compilation Tape og Osco Radio. Hans debut EP udkommer på Twin Cities label i April."
www.thevilla.no ID:23 CC:120 Liste: guestlist@thevilla.no
Source: www.facebook.com