Desde Peñafiel, Valladolid ens arriben vins de dues grans D.O
Verema i Collita & Friends

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mer. 17/01/2018 de 19h00 à 20h30/strike>

Verema i Collita & Friends
Plaça Joanic, 3
08024 Barcelona
Spain
Neix una llegenda!
Protos, del grec "PRIMER", té l'orgull i privilegi d'haver trobat maduresa i repòs en el major i primer dels cellers de la zona, mantenint la seva fama al llarg del temps.
El 1927 la gosadia i l'afecció a la terra dels viticultors de la comarca, van aconseguir unir els millors esforços per crear el celler, el primer de la Ribera. Un projecte de futur que a més d'haver arribat intacte fins als nostres dies, creix i es multiplica cada any, i ha portat el seu nom fins al més alt del panorama internacional.
Els anys 30 suposen el seu assentament definitiu a nivell internacional. Sobretot arran de que l'exposició universal de Barcelona de 1929 atorgués als seus vins negres la medalla d'or.
Doncs bé, ara tornen a Barcelona i més concretament al nostre Espai per presentar una gamma top en vins Ribera Duero i Rueda.
A més, en exclusivitat es tastarà un vi històric, El PROTOS '27, amb 16 mesos de criança en roble nou francès i 12 mesos en ampolla. Una petita joia digna d'un cavaller i una doncella. Crec que sobren les paraules. Millor degustar-ho amb els vostres propis llavis.
Per sol.licitar plaça enviar mail a veremaicollitafriends@gmail.com deixant nom i nombre d'assistents. RECORDO, PLACES LIMITADES a aforament de la sala.
Dimecres 17/01/2018
De 19.00h a 20.30h
Plaça Joanic, 3
Preu: 10€ (socis gratuït). Compra directa de producte al nostre local.
VEREMITZAT AMB PROTOS !!!
Source: www.facebook.com