Puklus Péter: Life is Techno
Trafó Gallery

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 19/01/2018 de 19h00 à 22h00/strike>

Trafó Gallery
Liliom u. 41.
1094 Budapest
Hungary
2018.01. 20 - 03.11
Megnyitó/ Opening: 2018.01.19 (PÉN/FRI)
Puklus Péter (1980) legújabb műveiből mutat be egy, a Trafó Galéria terére szabott válogatást. A Kolozsváron született és a MOMÉn diplomázott Puklus saját generációjában elsőként kezdett el tudatosan foglalkozni a fotográfia és az olyan plasztikus műfajok, mint a szobrászat és az installáció-művészet metszéspontjaival. Műfaji sokszínűsége abban is korán megmutatkozott, hogy számos fotósorozatát művészkönyv-formátumban publikálta.
A Life is Techno nemcsak Trafós kiállításának, hanem legutóbbi nagyregény formátumú könyvének (Epic Love Story of a Warrior) egyik fejezet-címe is, amely egy fiktív kelet-európai család perspektívájából kalauzol át a XX. századon. A kiállítás témái között találjuk a családalapítással kapcsolatos kihívásokat, generációs konfliktusokat és persze Puklus új anyagkísérleteinek útját is végig kísérhetjük, amelyet átsző a techno és az élet pulzáló és saját-magába visszatérő alapritmusa.
/
Péter Puklus (1980) exhibitis a selection of his newest works adapted to the space of Trafó Gallery. Puklus, born in Cluj-Napoca, Romania and graduated at Moholy-Nagy University of Art and Design Budapest, is a pioneer of his generation who started experimenting with the intersections of photography, sculpture and installation-art. It is also part of his multi-layered artistic agenda to publish his photo-series in different artist book formats.

‘Life is techno’ is not only the title of his exhibition, but also a chapter-title from his last novel-like book ‘Epic Love Story of a Warrior’, which guides through the 20th Century from the perspective of a fictional Eastern-European family. The exhibition deals with topics, such as the challenges of starting a family and the conflicts between generations. The exhibition also takes us along the path of Puklus’s new experiments, which are full of techno and the basic rhythm of life, which constantly pulsates and repeats itself.
Támogatók/Supported by: NKA, Kéli Kövek, Doka
http://trafo.hu/hu-HU/peter_puklus
Source: www.facebook.com