Open Mic Sunday @Lámpás
Lámpás

Du 14/01/2018 21h30 au 12/02/2018 02h00

Fuseau horaire : Budapest (GMT+01:00)

Lámpás
Dob 15. Pince
1074 Budapest
Hungary
- SCROLL DOWN FOR ENGLISH -
Az Open Mic egy nagyon egyszerű műfaj: bejelentkezel és eljössz zenélni, vagy be sem jelentkezel, és jó eséllyel akkor is zenélsz. Aki előre jelentkezik, az kap 15 perc fellépési időt (illetve amiben megállapodik a szervezővel), aki csak megjelenik – annak függvényében, hogy hány jelentkező van még az adott időtartamra – 1-2-3 dalt szintén eljátszhat. A lényeg, hogy nem kell hozzá bonyolult szervezés, menedzser vagy kontakt.
Utazó zenész vagy? Megmutatkozni vágyó amatőr? Kísérletező profi? Általában minden előadó szívesen lép fel egy új helyszínen, új közönség előtt, vagy egy megszokott helyszínen új dalokat kipróbálva, vagy némi szünet után a rutin visszanyerésére: a motiváció változó, a mikrofon stabil.
Közönség vagy? Garantáltan változatos, izgalmas műsorban lesz részed, és talán még a haverodat is feltolhatod a színpadra, ha kedve van (és némi zenei tudása).
JELENTKEZÉS: budapestopenmic@gmail.com
Apróbetűs rész: A meghívás jellemzően ’egyszálgitáros’ előadóknak vagy kisebb akusztikus formációknak szól, az átszerelés ideje minimális. Az előválogatás, elutasítás illetve fellépési sorrend kialakításának jogát a szervező fenntartja. Mikrofont, vonalbemenetet és igény szerint egy akusztikus gitárt a szervező biztosít.
---
Open Mic is simple: you sign up and come play, or just show up, and chances are you’ll still play. Advance sign-ups get 15 minutes playing time, or as arranged with organizer, walk-ins play in the function of time available: 1-2-3 songs.
So if you’re a traveling musician, aspiring amateur or experimenting pro, this is probably an ideal way for you to play with a low overhead: no special management or contacts necessary.
Are you audience? You’re in for a diverse night of music, that’s for sure; you might even be able to put your friend on stage if you can convince them (and if they can play some music).
SIGN-UPS: budapestopenmic@gmail.com
The fine print: This is typically an acoustic performance by one-man-bands or small acoustic lineups, setup time is minimal. Organizer reserves the right to pre-select or reject performers and establish order of acts. Mics, jack cables and – if needed – an acoustic guitar will be provided.
Source: www.facebook.com