Y.business seminar: Vitko podjetništvo - Playing lean
Zavod Ypsilon

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 18/01/2018 de 19h00 à 21h00/strike>

Zavod Ypsilon
Šmartinska 152, Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenia
Spoznajte prednosti vitkega pristopa v praksi.
V okviru tokratnega Y.business dogodka bomo seminar izpeljali naslovu primerno. Seminar bo izjemoma trajal le 2 uri, a zato boste v tem času izkusili kako delati vitko v praksi.
Playing Lean je zelo dinamična igra, ki nudi osebno doživetje hitrega vitko/agilnega razvoja negotovega produkta za prevlado na trgu. Simulacija se izvaja na namizni igri v cca. 30-ih poslovih ciklih in nudi intenzivno učenje na napakah, kar kasneje v realnih situacijah prihrani veliko časa, denarja, skrbi in stresa. Igra je konkurenčno tekmovalna in hkrati timsko sodelovalna. Zmaga eden od štirih timov z 2-3 člani, ki najbolje uporabi svoje vire za prevlado na trgu. Simulaciji sledi obnova doživetega in naučenega s ciljem prenosa v realno življenje.
Playing Lean je vsebinsko dobro usklajen z vsebino knjige Delaj vitko – http://delajvitko.si/, slovenskim prevodom mednarodne uspešnice Running Lean.
NA Y.BUSINESS SEMINARJU »PLAYING LEAN« (SE) BOSTE:
- seznanili z vitkim pristopom,
- bili del simulirane igre,
- izkusili okoli 30 poslovnih ciklov,
- se učili iz napak,
- vitek pristop doživeli v praksi.
PROGRAM Y.BUSINESS SEMINARJA »PLAYING LEAN«:
- uvod v seminar,
- kaj je vitko?
- simulacija igre,
- primeri dobrih (praks) voditeljev,
- učenje iz napak,
- Q&A,
- zaključne misli ter evalvacija.
Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.
KDO PREDAVA?
Lojze Bertoncelj. Je svetovalec, moderator in mentor na področjih korporativnega inoviranja, vitkih in agilnih metod razvoja start-up podjetij ter produktov in zgodnjega ‘growth hackinga’. Kot vodilni partner deluje v družbi CorpoHub, ki je vodilno slovensko podjetje na področju spodbujanja in pospeševanja korporativnih inovacij ter sodelovanja in povezovanja korporacij s start-upi doma in v regiji. Pred tem je deloval v 30Lean z isto dejavnostjo kot Corpohub in še pred tem kot notranji innovator, razvojnik, prodajnik in tržnik, tako izdelkov kot storitev, na domačih in tujih trgih, v družbah Merkur, Mladinska knjiga, KD Group, Iskra in druge. Je dolgoletni aktivni mentor in član komisij na številnih start-up dogodkih.
KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS SEMINAR?
Y. business seminar bo potekal v četrtek, 18. januarja med 19. in 21. uro v učilnici v ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).
KOMU JE Y.BUSINESS SEMINAR NAMENJEN?
Y.business seminar je namenjen izključno članom in članicam Zavoda Ypsilon in je brezplačen.
Mesta na seminarju so omejena. Prijave sprejemamo do torka, 16. januarja, oz. do zapolnitve prostih mest.
Prijavljeni udeleženci boste dan pred seminarjem prejeli tudi kratek opomnik in navodila za dostop do lokacije.
ŽELITE POSTATI ČLAN/ICA ZAVODA YPSILON?
Zavod Ypsilon sprejema nove člane enkrat mesečno, po potrebi pa tudi pogosteje. Udeležite se skupinske predstavitve ali pa individualnega sestanka s predstavnikom Zavoda Ypsilon. Več informacij o članstvu, terminih skupinskih predstavitev in obrazec za rezervacijo termina najdete na spletni povezavi: https://calendly.com/zavod_ypsilon.
Source: www.facebook.com