Predavanje: Narcisoidnost
Udruga Vestigium

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 19/01/2018 de 18h00 à 20h00/strike>

Udruga Vestigium
Rudeška 142
10000 Zagreb
Croatia
Zapadno društvo često se spominje kao vrhunac kulture i civiliziranog društva. Istovremeno, to društvo, narcisoidno građeno, druge kulture promatra kao primitivne i manje razvijene, a samim time i manje vrijedne te nepotpune. Na taj način, naše zapadno društvo veliča sebe, nespremno sagledati sebe, a narcisoidne tendencije toleriraju se kao nešto prihvatljivo i gotovo poželjno.
Živjeti i odrastati sa osobama koje imaju narcisoidne tendencije ili čak narcisistički poremećaj ličnosti, iznimno je bolno I štetno za dijete i obitelj, a posljedice su vidljive i u široj zajednici.
Prijave obavezne na udruga.vestigium@gmail.com, ulaz je slobodan uz dobrodošle donacije za troškove prostora i materijala

Predavač: Ljiljana Puović, integrativni terapeut

Oduvijek me zanimala psihološka dimenzija, unutarnji pejsaž. Neodobravanje okoline utjecalo je na mene tako da sam se prilagođavala i udovoljavala drugima, čime sam se udaljavala od sebe.
Godinama sam bila u potrazi za odgovorima i četverogodišnja edukacija u CIR-u pomogla mi je da kroz integrativni pristup i korištenjem psiholoških alata razumijem sebe i druge ljude te vlastito iskustvo osjećam kao inspiraciju za pomoć drugim ljudima.

Na ovom predavanju bavit ćemo se karakteristikama narcisoidne rane te osjećajima koji se javljaju kad smo u društvu takvih osoba. Kroz vođenu vježbu fantazije pokazat ću da je moguće naslutiti izlaz iz začaranog kruga skrivenih emocija vezanih uz narcisoidnu ranu. Postoji put van iz kruga.
Za one koje zanima takav rad moguć je dogovor za individualan rad u okviru kojeg ćemo radi na vraćanju zadovoljstva i prihvaćanju osjećaja koji će se putem javiti, te ćemo učiti kako se s njima nositi na zdrav način.
Source: www.facebook.com