Info dan Karierni zaganjalnik Ljubljana
Mladinski center ULCA

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 15/01/2018 de 15h00 à 16h00/strike>

Mladinski center ULCA
Trg Osvobodilne fronte 10
1000 Ljubljana
Slovenia
Projekt Marš na(d) trg dela nudi brezplačno podporo mladim med 15. in 29. letom, ki si želijo zaposlitve ter niso v rednem delovnem razmerju. Zastavljen je tako, da preko vključitve v projekt osvojiš kompetence, znanje in nove perspektive, ki ti pomagajo, da bolj suvereno vstopiš na trg dela.
Vabimo te na uvodno srečanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 15. 1. 2018, v Mladinskem centru ULCA, s pričetkom ob 15.00 uri. Info dan je namenjen temu, da se spoznamo, ti še bolj podrobno predstavimo projekt, odgovorimo na vsa tvoja vprašanja.
Če že zdaj veš, da se želiš vključiti v Karierni zaganjalnik, tudi če na Info dan ne uspeš priti, se prijavi na tej povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdg1jKoYfc0wvOCOAwNhwxMBJBEDXIrP3MNsCKGGeimenGGQw/viewform?usp=sf_link
Od 22. januarja naprej bo v Ljubljani potekal Karierni zaganjalnik, ki je sestavljen iz treningov ter delavnic o asertivnosti, karierni orientaciji in aktivnemu državljanstvu, Zaposlišča in individualne podpore za vsakega udeleženca. Več o kariernem zaganjalniku: http://www.zavod-bob.si/o-marsu/. Delavnice bomo izvajali v torek in četrtek (od 10.00 do 14.00), v ponedeljek bomo delali individualno (po dogovoru).
Source: www.facebook.com