Hellinger családállítás dr Nagy Gabriella vezetésével
Divine Holisztikus Programok

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 14/01/2018 de 10h00 à 17h00/strike>

Divine Holisztikus Programok
Retek u. 5.
1024 Budapest
Hungary
Kedves Érdeklődők, Barátok, Ismerősök!
Szeretettel meghívlak 2018. január 14-én, vasárnap családállító csoportban való részvételre!
A családállítás egyre terjedő módszer, hiszen igen alkalmas a rendszerszinten rosszul működő mintázatok átírására. Életünkben újra és újra megismétlődő kényelmetlen, nehéz vagy egyenesen elviselhetetlen események, helyzetek azok, amelyek felhívják a figyelmünket arra, hogy családrendszerünkbe valamilyen „programhiba” csúszott. A családállítás mélyen ható módszer, a programhiba sok esetben feloldatlan élet-halál helyzetekből ered. Mivel a munka során a tér-idő korlátok feloldódnak, lehetőség van ezeknek az akár több generációval ezelőtt megmerevedett, nehéz, blokkoló helyzeteknek a kimozdítására, feloldására, vagy legalábbis a tőlük való eloldódásra. Úgy is mondhatjuk, hogy a rossz mintázatok felismerése tesz szabaddá a saját életünkre és döntéseinkre.
A módszerről számos könyv olvasható.
A családállító csoportba résztvevőként (3000 ft), vagy állítóként (10.000ft) lehet jelentkezni a következő elérhetőségek egyikén:
Nagy Gabriella
+36-30-5292914
gabriella.a.nagydr@gmail.com
Röviden magamról:
Eredendően több szakos tanár vagyok, kutatói PhD végzettséggel. A családállítást 2008-2011 között tanultam a Hellinger Intézetben Pálmai Dezső, a Hellinger házaspár, Stavropoulos, Louise Bloemen, Austermann, Wilfried Nelles és Agócs Gabriella vezetésével. 2010 óta vezetek saját csoportokat. Életem során tanítottam különböző oktatási intézményekben az általános iskolától az amerikai egyetemig, évekig dolgoztam a szabad szülés mozgalomban, jelenlegi munkaadóm a Képzőművészeti Egyetem. A családállítás mellett két évig tanultam homeopátiát, masszázstechnikákat, foglalkoztam színházelmélettel, az elmúlt 5 évben pedig, ha időm engedi, a népmesék, a népmesemondás kapcsán végzek kutatásokat.
Kezdés 10-kor, érkezés 9.45-től. Befejezés:délután 5 órakor várható.
Cím: 1024 Bp. Retek u. 5. III/7. (28-as kapucsengő, Divinyi).
Lift kapun belül, a bejárat mellett balra.
III/7: Az utolsó saroklakás a folyosó túlsó végén.
Megközelíthetőség:
Széna téri 4,6 és 17-es villamos megállótól 1 perc séta. A Szt Ferenc Gyógyszertár melletti ház. Széll Kálmán tértől (M2, 61-es villamos, buszok, stb.) 2 perc séta.
Autóval: Margit körútról bekanyarodva a Mammut 1. és Starbucks kávézó közötti utcában (Retek u.).
Parkolás: az utcában, ha van hely. Az utcából nyílik a Mammut Parkolóház is (350Ft/óra). Ha feljebb megy a Fillér utcán, akkor az Ezredes utcában is szokott lenni általában hely. Szombaton nem parkolódíjas a körzet, de a Fény utcai Piacra sokan járnak ekkor vásárolni, így amiatt vannak ekkor sokan az utcában.
Alternatíva: Tömegközlekedéssel kiszámíthatóbb, gyorsabb ideérni sok esetben, így az autót máshol is lehet hagyni, ahol esetleg nem díjas a parkolás.
Bicikliparkolás: az utcán a házzal szemben van egy biciklitároló sor, ahova ki lehet kötni a kerékpárokat.
A helyszínen, a lakáson belül a cipő levétele szükséges. Mindenkinek jut bőven papucs különféle méretekben, de aki jobban szeretné, hozzon sajátot.
A lakásban tisztított víz áll rendelkezésre korlátlanul. Érkezéskor az első minőségi olasz, frissen főtt kávé, cappuccino, tea "a Ház ajándéka". Továbbiakban minden frissen készült forró ital 100 Ft-ba kerül a nap folyamán.
Étkezésre a környéken számos lehetőség van (vegán, olasz, arab, török, amerikai, magyar, stb.: Mammut 1-2, Retek u., Széll Kálmán tér, Lövőház utca, Fény utcai Piac).
Source: www.facebook.com