Postkantoor Live! Pasta di Mama met het Ahaddaf Quartet
Ahaddaf Quartet

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

Du 18/01/2018 18h30 au 19/01/2018 22h30/strike>

Het Postkantoor - theater & filmhuis
Hoofdstraat 17
1611 AA Bovenkarspel
Netherlands
LET OP! SLECHTS NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!
Lekker eten & genieten van live muziek in Theater Hét Postkantoor.
Op 18 en 19 januari kunt u weer genieten van de lekkerste live muziek in onze intieme theaterfoyer. Het Postkantoor zoekt de beste muzikanten die op een klein podium in de foyer een intiem semi-akoestisch concert spelen. Daarnaast wordt een bijpassend menu geserveerd.
Dit keer is het thema "Pasta di Mama", waarbij de Italiaanse keuken centraal staat en u kunt genieten van mediterraanse muziek uit Andalusië. Live muziek is er van het internationaal vermaarde jazzensemble Ahaddaf Quartet.
De Italianen van het Ahaddaf Quartet, Aki en Francesco, gaan samen met onze chefs de lekkerste recepten van hun moeders op uw bord toveren. Denk aan lange tafels met eten, waarvan u naar hartenlust kunt opscheppen. De Sicilianen koken niet alleen voor u, maar spelen terwijl u eet.
Het internationale jazzkwartet treedt met name op in het theater. Spelen in een gezellig en intiem theatercafé, zoals dat van ons, vinden zij eigenlijk het leukst.
Het Postkantoor is geopend vanaf 18.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u aanschuiven voor het diner in onze nieuwe theaterfoyer.
Prijs: € 29,50 (incl. diner)
Source: www.facebook.com