Diàlegs Disseny & Retail: B de Barcelona
BCD Barcelona Centre de Disseny

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 12/12/2017 de 18h00 à 19h15/strike>

BCD Barcelona Centre de Disseny
08018 Barcelona
Spain
Vols conèixer en primera persona el rol del disseny en la transformació de l'espai comercial? Torn per B de Barcelona!
No et perdis un dels 'Diàlegs Disseny&Retail' que organitzem des de BCD Barcelona Centre de Disseny en el marc del BCN Design Tour. Et convidem al diàleg entre Maite Guillén, directora de B de Barcelona de Barcelona; Laura Martinell, arquitecta de Damaestudi - qui ha trobat un nou ús per als ous Kinder - i Núria Hernández, dissenyadora de Numon, marca que crea bosses amb història.
L'objectiu d'aquestes trobades és donar a conèixer casos d’èxit on el disseny ha tingut un paper rellevant en la creació i/o transformació d’un comerç minorista.
En aquesta cas, podràs descobrir el cas de 'B de Barcelona', una botiga de souvenirs i objectes dissenyats i produïts de forma local. Una acurada selecció de productes i gadgets diferents i curiositats que pretenen sorprendre i que són catalogats com a poc convencionals, frescos i representatius de la nostra ciutat. B de Barcelona dóna prioritat a les petites produccions, les edicions limitades o el handmade amb una clara identitat de Barcelona, sense oblidar els clàssics o els productes reciclats i upcycling, objectes que es recuperen per atorgar-los una segona vida. Aquesta botiga ha estat mereixedora del 'Premi Barcelona Comerç a la millor iniciativa comercial innovadora el 2017'.
Inscripció gratuïta / aforament limitat!
T'hi esperem!
Source: www.facebook.com