Γιώργος Χατζηπαύλου - Σχεδόν Σαράντα - StandUp Comedy
Act Theater Patras

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 08/12/2017 de 21h30 à 23h30/strike>

Act Theater Patras
Gerokostopoulou 65
26225 Patras
Greece
"Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου!"
ΤΟ ΒΗΜΑ
"Αν η ελληνική stand up comedy σκηνή έπρεπε να έχει έναν εκπρόσωπο αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιώργο Χατζηπαύλου."
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
Η τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου με τίτλο «Σχεδόν Σαράντα» επιστρέφει για τρίτη (και τελευταία) φορά στην Πάτρα. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο θέατρο act.
Όσοι την έχετε δει, ξέρετε πολύ καλά γιατί αξίζει να την ξαναδείτε: Για το λυτρωτικό γέλιο, για την ταύτιση, για εκείνες τις δύο ώρες που οι σκοτούρες εξαφανίζονται μαγικά. Όσοι, πάλι, δεν την έχετε δει
ακόμη, τότε σπεύσατε. Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία (αλήθεια)!
The final cut
Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε 9 πόλεις, ο Γιώργος επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις με το «Σχεδόν Σαράντα», την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy.
Για μία ακόμη χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας, ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας!
Σημειώστε, λοιπόν: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:30, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand up κωμικούς της Ελλάδας που, μεταξύ άλλων, είναι και ο δημιουργός του Stand up for U, του ετήσιου θεσμού κωμωδίας που στηρίζει τις δράσεις της UNICEF, αλλά και ο δημιουργός της πρώτης stand up comedy παράστασης για παιδιά, επιστρέφει στην Πάτρα και στο αγαπημένο του θέατρο act για να υποδεχτεί μαζί μας τον χειμώνα μας με τον πιο αστείο, απολαυστικό και ανάλαφρο τρόπο.
Ταυτότητα Παράστασης
Σχεδόν Σαράντα, 3η Χρονιά (και τελευταία)
Πού: Θέατρο act, Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα, τηλ. 2610272037 & 6936122263
Πότε: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:30
Εισιτήρια: Γενική είσοδος € 9 (προπώληση) και € 12 (ταμείο την ημέρα της παράστασης),
Αγορά εισιτηρίων: Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου
Κρατήσεις - πληροφορίες: 2610272037 & 6936122263
Source: www.facebook.com